Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACTE PRECONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS 13/11/2019 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

ACTE PRECONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS 13/11/2019

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Jornades > ACTE PRECONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS 13/11/2019
Dimecres 13 de novembre de 2019

Espai Cuina de Francesca Bonnemaison. Sant Pere Més Baix, 7

#cssbe20

INSCRIPCIONS
L'Acte Precongressual del 13 de novembre de 2019 a l’Espai Bonnemaison obre una nova edició que presentarà el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats el qual tindrà per lema: DEPENDÈNCIES AL LLARG DEL CICLE VITAL. ENFORTIMENT I AUTONOMIA i se celebrarà a l'octubre del 2020.L’organització esdevé possible des d’una perspectiva multidisciplinar i inclusiva en el marc d’actuació social present en els Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Està formada pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. Té com a objectiu la mirada i l’anàlisi de la complexitat de la realitat social, la reflexió i l’intercanvi de coneixements científics i provinents de la pràctica professional.

Iniciem aquest període biennal, amb l’acte del Precongrés, i com podeu veure en la programació, es presentaran les conclusions del III CSSB i el contingut del IV CSSBE. La conferència avançarà, des d’una visió filosòfica, el lema del IV Congrés, de la mà del Dr. Ramón Alcoberro amb el títol “Autonomies i Interdependències en societats complexes”.

Us convidem a participar i debatre entorn a la temàtica de les dependències en plural i la dicotomia amb l’autonomia i l’enfortiment personal i professional!


 • 17:30 h Recepció i acreditació assistents
 • 18:00 h Inauguració, a càrrec de:
  • Rosa Rodríguez, presidenta del Col·legi de Pedagogs de Catalunya
  • Conchita Peña, degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  • Maria Rosa Monreal, presidenta del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya
  • Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
 • 18:15 h Presentació conclusions, a càrrec de Juan Manuel Rivera, membre del Comitè Científic del IIICSSB. Presentació del IV Congrés, a càrrec de Pilar Morral, Comissionada.
 • 18:45 h Conferència “Autonomies i interdependències en societats complexes” A càrrec de Ramon Alcoberro, doctor en filosofia. Ha estat professor a la UdG. Especialista en filosofia de la il·lustració i en ètiques aplicades. El seu web alcoberro.info “Filosofia i Pensament”, és referent en la divulgació filosòfica a llatinoamèrica. Presenta M. Concepció Torres, professora i membre del deganat de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV.
 • 19:45 h Cloenda, a càrrec dels Comitès (Assessor, Científic i Organitzador) del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.
 • 20:00 h Refrigeri

INSCRIPCIONSData de publicació: 11/10/2019