Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACTE PRECONGRESSUAL DEL IVCSSBE - 13/11/2019 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

ACTE PRECONGRESSUAL DEL IVCSSBE - 13/11/2019

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > ACTE PRECONGRESSUAL DEL IVCSSBE - 13/11/2019Em plau informar-vos de l'Acte Precongressual del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (IVSSBE) que com sabeu organitzem el COPEC, CEESC, COPC i TSCAT i que enguany liderem des del teu/el nostre Col·legi de Pedagogs i del que en sóc la Comissionada.

A l'Acte del Precongrés es presentarà el lema DEPENDÈNCIES AL LLARG DEL CICLE VITAL. ENFORTIMENT I AUTONOMIA de la propera edició del IVCSSBE, amb la conferència: Autonomies i Interdependències en societats complexes, a càrrec del doctor Alcoberro.

És un repte per al COPEC liderar l'organització del Precongrés i del IV Congrés, i des de la Vocalia i del Grup de Recerca de Pedagogia Social, s'estan esmerçant esforços personals i professionals per a què la PEDAGOGIA i el COPEC sortim reeixits d'aquest projecte.

És per això que necessitem del teu suport i col·laboració, participant i fent difusió de l'Acte del PRECONGRÉS del IVCSSBE, del que te'n passo els detalls:
Crec fermament que els PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES que exercim en els àmbits social i educatiu (escolar i no escolar) ens sentirem referenciats en l'abast de coneixement i interès professional tant en l'Acte Precongressual (2019) com en el IV Congrés (2020), és per això que et convido molt especialment a assistir-hi (prèvia inscripció) i et demano fer-ne difusió tanta com puguis de l'Acte del Precongrés.
                                 

Moltes gràcies per endavant per la teva col·laboració.

Pilar Morral Garcia
Vocal de Pedagogia Social
Col·legi de Pedagogs de Catalunya 
Comissionada
IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i EspecialitzatsData de publicació: 23/10/2019