Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC LLEIDA: ACORD AMALL-ATA PER A AUTÒNOMS/ES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Emprenedoria

COPEC LLEIDA: ACORD AMALL-ATA PER A AUTÒNOMS/ES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > COPEC LLEIDA: ACORD AMALL-ATA PER A AUTÒNOMS/ES

Per sisè any consecutiu l’Associació Multisectorial d’Autònoms de la província de Lleida AMALL, gestionarà el PROGRAMA CONSOLIDA’T adreçat a autònoms/es.

El COPEC i la COELL han signat l’acord per a que col·legiats/des de LLEIDA que vulguin participar en el PROGRAMA puguin gaudir d’assessorament individualitzat i formació variada pel seu recolzament en la gestió de la seva activitat emprenedora.

Per a més informació, pots trucar al telèfon: 628 137 615

Consulta els Testimonis dels Participants


Des del 16/12/2017, fruit del Conveni suscrit entre la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida -COELL- i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya a Lleida -COPEC LLEIDA-, els col·legiats i col·legiades autònoms de Lleida compten amb els recursos que ofereix Associació Multisectorial d'Autònoms de la província de Lleida -AMALL-, entitat integrada a COELL.

AMALL, amb la finalitat de crear aliances que generin oportunitats per al col·lectiu autònom, signa un acord d'integració amb ATA - Associació de Treballadors Autònoms, amb aquest acord AMALL, dona suport a les propostes de millora del autònoms/es impulsades per ATA, com:

  • Establir un sistema de cotització proporcional als ingressos, per tant s'hauria de regularitzar el pagament en funció dels ingressos.
  • Establir una forma jurídica de tributació simplificada, que permeti l'associació, entre dos o més autònoms/es, i els permeti col·laborar  en projectes comuns.

Mitjançant AMALL, els autònoms/es poden disposar del seu espai propi diferenciat per a temes transversals i específics, així com l'accés als actes i sessions que realitzi, per a més informació contactar a través de: http://www.coell.org/Federacions%20i%20Gremis/AMALL.aspx

Data de publicació: 13/1/2022