Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com TV BADALONA - Irene Casas, Coordinadora GR Pedagogia Social: ´La Setmana dels Drets dels Infants´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Televisió

TV BADALONA - Irene Casas, Coordinadora GR Pedagogia Social: "La Setmana dels Drets dels Infants"


TELEVISIÓ DE BADALONA PROGRAMA TRES60 - Irene Casas Serra:  coordinadora Grup de recerca de Pedagogia Social

"La Setmana dels Drets dels Infants" 19/11/2019  al programa Badalona Tres60, del minut 1:30:01 al 1:54:02

“Aquí els drets dels infants no estan encara ben construïts. Sí que tenim una llei d’infància, la Llei de Drets i Oportunitats de la Infància, que ens emmarca i ens explica molt bé els drets dels infants. No és una llei només del sistema de protecció sinó de tots els infants, però la tenim en un pla conceptual, no la hem baixat a la pràctica en tots els àmbits i, potser a l’àmbit polític és on encara costa més poder posar-ho en pràctica.”

“Els infants són dependents. Estan en el si d’un nucli, d’una família que és qui els ha de protegir. Tot el que com a societat o municipi veiem que hi ha dificultats, ja sigui per unes feines molt precàries, unes desigualtats socioeconòmiques molt marcades, l’habitatge, desnonaments, la inclusió, igualtat, etc., que ja són temes d’àmbit polític i social, hem de pensar que darrera hi ha infants.”

“Encara ens queda molt per aprendre i valorar sobre el patiment i l’impacte que aquest té en la salut i el benestar de l’infant respecte a tot el que els hi passa als adults. Si els adults ho estan patint, els infants ho pateixen molt més.”

“Com més gran és la comunitat més difícil és gestionar o fins i tot canviar coses, perquè tot està més estructurat.”


TELEVISIÓ DE BADALONA - Irene Casas"La Setmana dels Drets dels Infants" , al programa Badalona Tres60, del minut 1:30:01 al 1:54:02

Data de publicació: 20/11/2019