Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com 12è LLIURAMENT DELS PREMIS EDUCAWEB D´ORIENTACIÓ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

12è LLIURAMENT DELS PREMIS EDUCAWEB D'ORIENTACIÓ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > 12è LLIURAMENT DELS PREMIS EDUCAWEB D´ORIENTACIÓ


Un any més el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, aposta per l'ORIENTACIÓ, com no podia ser d'una altra manera, patrocinant el PREMIS EDUCAWEB D'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL.

L'ORIENTACIO, una especialitat de la PEDAGOGIA i la PSICOPEDAGOGIA, esdevé un suport i acompanyament a les persones en totes les etapes vitals, des de la vessant educativa, acadèmica, vocacional, laboral i professional.Dins del Sistema Educatiu, l'ORIENTACIÓ EDUCATIVA és clau per a què infants i adolescents puguin anar, pas a pas, dibuixant el seu propi camí i prenent les seves pròpies decisions, és per això que des de diferents entorns acadèmics i professionals hi ha una demanda explícita des de fa anys cap al Departament d'Educació: que l'ORIENTACIÓ EDUCATIVA estigui present en totes les etapes educatives obligatòries i postobligatòries, que va tornar a reivindicar i demanar al Departament d'Educació, la directora d'EDUCAWEB, Montserrat Oliveras, en el decurs del lliurament dels premis.

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya que representem als PEDAGOGS/GUES i als PSICOPEDAGOGS/GUES, a més de ser un dels acèrrims defensors que l'ORIENTACIÓ EDUCATIVA ha d'estar present en totes les etapes educatives del Sistema Educatiu, tenim una demanda que ve de lluny on reclamem la regulació dels PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES com a ORIENTADORS/RES EDUCATIUS/VES. Manifest del Consejo de Colegios de Pedagogía y Psicopedagía, que recentment hem tornat a adreçar al Ministerio de Eduación.

Volem agrair a EDUCAWEB per aquests 12 anys de promoció, defensa i lluita a favor de l'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL i per visibilitzar les bones pràctiques que en matèria d'Educació hi ha arreu de l'Estat espanyol. També volem felicitar a tots/totes els guardonats en la 12na. edició dels Premis Educaweb 

Data de publicació: 27/11/2019