Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LLISTA DE PERITS/ES JUDICIALS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Peritatge judicial

LLISTA DE PERITS/ES JUDICIALS

TERMINI TANCAT -  PROPERA CONVOCATÒRIA DESEMBRE 2022

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya inicia el procés d’actualització de llistes de perits i perites per actuar davant els òrgans judicials per a l'any 2022, els col·legiats i col·legiades que vulguin formar-hi part a les LLISTES del 2022 (Normativa Ordre JUS/419/2009 i  LEC - arts. 341 i 343)

Els col·legiats/des que s’inscriguin a aquestes LLISTES ha d’estar disposats a ser cridats per un òrgan jurisdiccional de l’àmbit on s’ha indicat la voluntat de treballar i només es pot excusar el nomenament per les causes establertes en l’art. 343 de la LEC.

La inclusió a la LLISTA DE PERITS/PERITES és voluntària i per tant abans d'inscriure-us és imprescindible llegir el document INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA INSCRIPCIÓ A LES LLISTES DE PERITS que regulen els deures dels perits/perites que formen part de les LLISTES. 

FORMAR PART DE LES LLISTES DE PERITS/PERITES 2022: tant si és el primer cop, com si es vol seguir formant-ne part, s’ha d’omplir el FORMULARI, on s’ha d’indicar:

A partir del DOCUMENT SERVEIS TERRITORIALS-PARTITS JUDICIALS

  • ÀMBIT TERRITORIAL  escollir l’ÀMBIT TERRITORIAL en funció del vostre domicili professional/personal
  • PARTIT JUDICIAL escollir el PARTIT/S JUDICIAL/S on estareu disponibles per actuar

L'actuació del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya és d'elaboració i el lliurament d'aquesta LLISTA de PERITS/PERITES a petició del Departament de Justícia i no intervé en les designacions dels perits/perites, competència dels òrgans jurisdiccionals.

Ampliar informació >>>


Data de publicació: 14/12/2021