Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SALUT I PEDAGOGIA EN AQUESTES FESTES<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

SALUT I PEDAGOGIA EN AQUESTES FESTES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > SALUT I PEDAGOGIA EN AQUESTES FESTES<br>Benvolguda i benvolgut


El COPEC tanca el 2019 amb els "deures" fets, amb molta activitat pedagògica a LLEIDA, TARRAGONA, GIRONA i BARCELONA, per visibilitzar arreu als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, com ha de ser!

Sempre amb l'acompanyament d'un col·lectiu col·legial compromès que dona sentit al COPEC i a la seva tasca de promoció i defensa de la professió pedagògica.

Sense tu, sense tot@s, res seria possible perquè tots i totes SOM la FORÇA que empeny a picar les portes que calguin, a ser presents aquí i allà, a reivindicar-nos on sigui necessari. Gràcies pel teu suport!

Aquest any no em puc estar d'acabar amb el missatge de la FESTA DE LA PEDAGOGIA del 14/06/2019 a COPEC-LLEIDA:

"La Pedagogia fortament arrelada en la nostra societat, robusta com una olivera centenària, és un referent que perdura generació rere generació impregnant, qual taca d'oli, tots els espais vitals de la persona."


Molt bones festes i els millors desitjos per al 2020.

Salut i pedagogia!


Rosa Rodríguez i Gascons
Presidenta


Data de publicació: 23/12/2019