Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com MOMENTS DE SOLIDARITAT I COL·LABORACIÓ COL·LECTIVA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

MOMENTS DE SOLIDARITAT I COL·LABORACIÓ COL·LECTIVA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > MOMENTS DE SOLIDARITAT I COL·LABORACIÓ COL·LECTIVA

Benvolgudes i benvolguts,

ahir el govern espanyol va decretar l'alerta a tot l'Estat amb mesures d'obligat compliment (BOE 67, 14/3/2020).  En aquestes mesures hi ha restricció de moviment de la ciutadania (article 7), podent desplaçar-se només els treballadors/res als seus llocs de treball i per a necessitats bàsiques i de cura.

La Junta de Govern per solidaritat col·lectiva i per protegir el personal que treballa al COPEC, prestarà servei i atenció als col·legiades/des i a la ciutadania en format de teletreball.

És per això que la Secretaria Tècnica del COPEC serà telemàtica mentre duri l'alerta, amb la que podeu contactar mitjançant;

CORREU EECTRÒNIC DEL COPEC: copec@pedagogs.cat

TELÈFON: 609403879

Pels que treballeu per compte pròpia recomanar-vos restringir l'atenció presencial buscant fórmules com l'atenció telemàtica i/o el teletreball, en el casos que sigui possible. Des dels governs s'ha anunciat ajudes als autònoms i a la petita i micro empresa, ajudes de les que estarem amatents en què es concreten per informar-vos puntualment.

Per a què totes i tots estiguem informats podeu seguir el COPEC a les Xarxes Socials, on la informació és més immediata:

TUITER: @CopecPedagogs https://twitter.com/CopecPedagogs

FACEBOOK: https://www.facebook.com/CopecPedagogs

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/10042437/admin/ 

No dubteu en contactar amb el vostre Col·legi, per qualsevol dubte, informació, aclariment, necessitat..., intentarem donar-hi resposta ràpida a partir del que estigui a la nostra ma.

En aquest moments en què la col·laboració i la solidaritat és essencial, necessitem més que mai Salut i Pedagogia!

Rebeu una afectuosa  abraçada


Rosa Rodríguez Gascons

Presidenta

copec@pedagogs.cat - 609403879


Data de publicació: 15/3/2020