Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com El Grau de Pedagogia a les universitats | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

El Grau de Pedagogia a les universitats

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > El Grau de Pedagogia a les universitats

 

El nou catàleg de titulacions que va néixer amb la Declaració de Bolonya, signada per 29 països el 19 juny 1999, s’està cristalitzant a les nostres contrades i el Grau de Pedagogia té el seu lloc en el mapa de titulacions d’aquest  Espai Europeu d’Educació Superior.

Han hagut ensenyaments que s’han vist afectats per aquesta reestructuració, però el bon estat de salut de la Pedagogia, tant a Catalunya, com a l’Estat Espanyol i Europa, ha esdevingut una garantia de consolidació que l'ha fet reeixir.
 
El Col·legi de Pedagogs de Catalunya col·labora amb la comunitat universitària del nostre país, aportant coneixement i praxis sobre la presència dels pedagogs en la societat. Formant part de la Comissió per l'elaboració del Pla d'Estudis del Grau de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Del Consell Assessor de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, col·laborant amb les Comissions d’elaboració del Grau de la  Universitat Rovira i Virgili i de la Universitat de Girona. Així com, formant part del Consell Assessor del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, que coordina la Universitat de Girona, i de la Comissió de la Universitat de Barcelona en l’elaboració del Màster de Psicopedagogia que promouen 7 universitats.

El COPEC, des de la seva creació, ha portat a terme un procés de suport, treball i lluita per la Pedagogia, que comença a donar fruïts amb la previsió que el curs 2009-2010, comenci a impartir-se el nou pla d’estudis del Grau de Pedagogia.

Des d’aquí volem donar les gràcies a les universitats que han confiat amb la Pedagogia i han comptat amb el COPEC, i encoratgem a les que encara estan en procés. 

Com s'indica al  MANIFEST DEL COL·LEGI DE PEDAGOGS DE CATALUNYA SOBRE EL GRAU DE PEDAGOGIA

"(...) invertir i apostar per la Pedagogia és apostar per la millora de l’educació i la formació, que vol dir treballar pel futur en totes les seves dimensions."