Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CRIDA ALS PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS DE L´ÀMBIT SOCIAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

CRIDA ALS PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS DE L'ÀMBIT SOCIAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Vocalies Professionals > CRIDA ALS PEDAG@GS I PSICOPEDAG@GS DE L´ÀMBIT SOCIAL
Benvolguda col·legiada i benvolgut col·legiat,

Des de la Vocalia de PEDAGOGIA SOCIAL del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, faig una crida a tots/totes els/les PEDAGOGS/GUES i PSICOPEDAGOGS/GUES que esteu exercint, o esteu interessats/des, en l'àmbit SOCIAL, que volgueu/podeu col·laborar -dins de les vostres possibilitats- en els diferents espais on el COPEC està representant -i defensant- al pedagog/a i psicopedagog/a en l'àmbit social.

Et necessitem per poder donar resposta a diferents demandes que arriba al COPEC per representar al col·lectiu, de les que et faig algunes pinzellades...
  • Participar en el Grup de Recerca de Pedagogia Social, on de forma col·laborativa es desenvolupa coneixement i praxis al voltant de les funcions i perfils de l'àmbit social.
  • Participació en el Comité Organitzador del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que organitzem amb CEESC, TSCAT i COPC i que enguany liderem
  • Col·laboració amb comissions interdiscilinars, amb entitats públiques o privades
  • Elaboració d'articles d'opinió al voltant de la PEDAGOGIA/PSICOPEDAGOGIA SOCIAL PARLEM DE PEDAGOGIA o a altres plataformes en les que col·labora el COPEC.
Si t'agradaria col·laborar però no saps si tindràs disponibilitat, fes-m'ho saber, segur que trobarem l'encaix, hi ha col·laboracions més  puntuals i d'altres que demanen més dedicació.

Des del COPEC fa anys que estem treballant per reivindicar al PEDAGOG/A i al PSICOPEDAGOG/A a l'àmbit SOCIAL, des de la Vocalia i des del Grup de Recerca, el COMPENDI DE 14 PERFILS DEL PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A EN EL MARC SOCIAL  n'és un exemple, en el que van participar més de 20 pedag@gs i psicopedag@gs. També que tenim més visibilització que abans.

Necessitem ajut per mantenir aquest nivell de visibilització del PEDGOG/A i PSICOPEDAGOG/A en l'àmbit social i anar més enllà.

Aprofito per desitjar que estigueu totes i tots be, aconseguirem véncer la pandèmia!

Rep una cordial salutació


Pilar Morral Garcia

Vocal de Pedagogsi Social

Col·legi de Pedagogs de Catalunya


Data de publicació: 31/3/2020