Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Diputació de Barcelona i COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

Diputació de Barcelona i COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Diputació de Barcelona i COPEC

 

En un acte presidit pel president de la Diputació de Barcelona, Excm. Sr. Antoni Fogué i Moya, aquesta corporació ha signat convenis amb el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicòlegs, Col·legi de Treball Social de Catalunya, Col·legi d’Educadors i Educadores de Catalunya i la Taula del tercer Sector de Catalunya. 

 

L’objectiu és donar suport al desenvolupament d’activitats formatives, de divulgació i de recerca, preferentment en l’àmbit dels serveis socials i l’atenció a les persones.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Diputació de Barcelona i COPEC

En paraules del Sr. Fogué, president de la Diputació, és imprescindible comptar amb el compromís, la complicitat i la coresponsabilitat de les institucions de segon nivell, com ho són les avui representades i que apleguen als professionals que intervenen en els serveis a les persones.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, ha signat el conveni, dotat amb 5000€, pel 2008, amb la confiança que serà l’inici d’una bona entesa entre la Diputació de Barcelona i el COPEC.

 

 


 Parlament del President del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, en l’acte de signatura del Conveni entre el COPEC i la Diputació de Barcelona.

 

Excm. Sr. President de la Diputació, Il·lma. Sra. Diputada de l’Àrea de Benestar Social, ens satisfà assolir una fita pendent de fa temps, en el marc de les Jornades de Serveis Socials d'Atenció Primària. Som els germans petits d’una família fins ara de 3 col·legis professionals. Des del nostre col·legi podem aportar il·lusió, creativitat, però també rigor i metodologia de treball present i futura.

 

Fa temps que som companys de viatge de Treball social, d’Educació Social i de Psicologia, per mitjà del treball intercol·legial desenvolupat en diferents espais d’anàlisi i debat, com és la Mediació, la Superdotació i les Altes Capacitats, la Intercol·legial de Gent Gran... per citar-ne alguns.

 

Feia temps que volíem estar vinculats a la vostra, la nostra, Administració Pública desitjant que aquesta pogués delegar-nos funcions en àmbits com la formació de formadors, la selecció de personal, investigació en educació, avaluació de sistemes i processos, etc.

 

Aquesta subsidiarietat només farà que enfortir el COPEC a la vegada que aportarà saba nova a una Administració que sempre s’ha caracteritzat per apostar per l’excel·lència i les bones pràctiques en l’exercici de cadascuna de les professions aquí presents.

 

Per acabar, només una petició des de la nostra gratitud: al COPEC li costa entendre que una tasca de suport a municipis, de formació de formadors, de dissenyadors de programes de suport tècnic a professionals de l’àmbit social, no contempli la presència del pedagog o del psicopedagog en la plantilla de l’Ajuntament d’Ajuntaments. Tenim les portes a tothom, però també demanem que romanguin obertes les vostres, com  avui heu fet.

 

Reiterem el nostre agraïment.  

 

Josep Maria Elias i Costa

President

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Data de publicació: 2/12/2008