Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ORGULL DE PERTINENÇA A UN COL·LECTIU COMPROMÉS I RESILIENT | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

ORGULL DE PERTINENÇA A UN COL·LECTIU COMPROMÉS I RESILIENT

Benvolgudes col·legiades i benvolguts col·legiats,  entrem en una nova setmana de confinament per vèncer la pandèmia, una situació que ens ha agafat a totes i tots desprevinguts i que és dolorosa i molt complexa de gestionar.

 

Són setmanes en què els pedagogs/gues i els psicopedagogs/gues ho estem donant tot, malgrat la duresa del moment. Els/les que estem en primera línia en dispositius d'emergència o centres residencials, els/les que estem acompanyant i donant suport a les persones des de casa, les/ els que ens hem quedat sense feina i els/les que treballem per compte pròpia i no podem treballar.

 

A totes i tots dir-vos que em feu sentir molt orgullosa de pertànyer a un col·lectiu responsable, resilient, implicat i compromès amb la ciutadania. Són moments com aquests en què la pertinença a un col·lectiu, com el dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, ens dona escalf i força per continuar endavant i no defallir.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, aquesta presidenta, tota la Junta de Govern i la Secretaria Tècnica, igual que totes i tots, ens sentim molt compromesos i estem al vostre costat.

 

No dubteu en contactar per tot allò que pugueu menester al mail copec@pedagogs.cat o al telèfon 609 40 38 79, intentarem donar resposta ràpida amb tots els recursos que estan al nostre abast.

 

Recordar-vos que en els espais de comunicació del COPEC: web, xarxes socials i butlletí, hi ha informació actualitzada que pot ser d'utilitat:

INFORMACIÓ PER AUTÒNOMS, PETITA I MICRO EMPRESA

AJUTS A PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES

COMUNICACIONS, INFORMACIONS I NORMATIVA DURANT LA CRISI DEL COVID-19

BUTLLETÍ DEL COPEC: COMUNICACIÓ AMB ELS COL·LEGIATS/DES DURANT EL CONFINAMENT

 

I també com a COPEC, ens sumem i aportem el nostre gra de sorra a la comunitat:

ORIENTACIONS I ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES PER A TOTHOM

PEDAGOGIA DEL CONFINAMENT: MISSATGES PEDAGÒGICS PER A TOTHOM

RECOLZANT LA TASCA DE PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES

 

Us vull donar les gràcies per tot i per tant i manifestar-vos el meu suport i reconeixement en aquests difícils moments, dels que en sortirem reforçats i amb lliçons apreses.

Rebeu una afectuosa abraçada, 


Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta


INSTAGRAM:https://www.instagram.com/copec_pedagogia/

TUITER: @CopecPedagogs https://twitter.com/CopecPedagogs

FACEBOOK: https://www.facebook.com/CopecPedagogs

LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/col%C2%B7legi-de-pedagogs-de-catalunya

VIMEO: https://vimeo.com/copec

WEB: www.pedagogs.cat


Data de publicació: 14/4/2020