Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COMPARTINT LES FASES DE DESCONFINAMENT | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

COMPARTINT LES FASES DE DESCONFINAMENT

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > COMPARTINT LES FASES DE DESCONFINAMENT


Benvolgut col·legiat i col·legiada,

Davant les noves informacions sobre les FASES DEL DESCONFINAMENT, compartim les indicacions que ha enviat als seus col·legiats i col·legiades, el Colegio Oficial de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunidad Valenciana.
 1. A aquestes hores, encara no s'ha publicat en el BOE les mesures, fins que no ho publiquin les previsions són orientatives.
 2. El CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS OFICIALES DE PEDAGOGOS Y PSICOPEDAGOGOS ja ha fet la consulta sobre la reobertura de CENTRES o GABINETS PSICOPEDAGÒGICS.
 3. No obstant, i a l'espera de la resposta oficial, entenem que en la FASES O, es podrà reobrir seguint les instruccions:
  • Cita prèvia i atenció individual i amb suficient antelació per evitar esperes en llocs tancats.
  • S'instal·larà, sempre que sigui possible, mampares de separació.
  • En tot cas, es mantindrà la distància de seguretat i es recomana l'ús de guants i mascaretes.
  • Es posarà a disposició material desinfectant.
  • Tindran preferència d'atenció els majors de 65 anys.
  • Segons el cronograma publicat a la web del Govern espanyol, la FASE O, començarà el dia 4 de maig.
 4. En tot cas, us preguem estat atents a qualsevol modificació que es pugui produir i que el COPEC comunicarà tan bon punt en sigui coneixedor.
 5. En cas de reobertura, mantinguem fins l'extrem les mesures de seguretat.
Des del Consejo de Colegios de Pedagogos y Psicopedagogos, conjuntament amb els 3 col·legis que el formem, se està elaborant una GUIA a partir de las indicacions que les administracions competents publiquin.

Som conscients del moment tan complex que estem vivint i que està afectant de ple als professionals de la pedagogia i la psicopedagogia, especialment els que treballen per compte pròpia.

Per qualsevol dubte, no dubteu en contactar al mail copec@pedagogs.cat o al mòbil 609 403 879, intentarem donar resposta el més aviat possible.

Rebeu una afectuosa abraçada,

Rosa Rodríguez Gascons
Presidenta

Data de publicació: 29/4/2020