Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com GUIA REOBERTURA DE LA NOSTRA ACTIVITAT PROFESSIONAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

GUIA REOBERTURA DE LA NOSTRA ACTIVITAT PROFESSIONAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > GUIA REOBERTURA DE LA NOSTRA ACTIVITAT PROFESSIONAL

A partir de la declaració del Estat d'Alarma, encara que estrictament podíem mantenir oberta la nostra activitat professional, les circumnstàcies i la nostra responsabilitat ens va obligar a suspendre l'atenció presencial.

Amb data 28/04/2020, el Govern de l'Estat, presenta el PLA DE DESESCALADA, i el Consejo General de Colegios de Pedagogos y Psicopedagogogs elabora aquesta GUIA DE BONES PRÀCTIQUES per a garantir la seguretat en la reobertura de la nostra activitat professional i col·laborar en l'extinció de la pandèmia.

Una GUIA que s'ha estat actualitzant a mesura que ha anat avançant el PLA DE DESESCALADA previst pel Govern de l'Estat, amb recomanacions basades en les indicaciones de les administracions competents en la crisis del COVID-19

En ella es destaquen requisits, mesures de seguretat i higiene i recomanacions que, entenem, ens afecten als PEDAG@GS i PSICOPEDAG@GS que treballem per compte pròpia. Per als que treballem per compte aliena són les organitzacions, en les que estem contratats/des, les responsables de prendre les corresponents mesures.

A partir del 21/06/2020, s'aixeca l'Estat d'Alarma i entra en vigor la NOVA NORMALITAT (RDL 21/2020, BOE 163 10/06/2020) amb mesures generals segons el sector, que s'ha actualitzat en aquesta última versió de la GUIA.  A partir de l'aixecament de l'Estat d'Alarma, seran les CCAA les encarregades de complementar les indicacions corresponents.

És indispensable consultar les mesures que pugui publicar el GOVERN DE LA GENERALITAT, normatives i indicacions que el COPEC, des de l'inici de la crisi sanitària, va informant i actualitzant en els següents enllaços:


Data de publicació: 18/6/2020