Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RAC 1 - J. GAMERO VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: ´ELS PEDAGOGS APOSTEN PER NO OBRIR AL JUNY´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RAC 1 - J. GAMERO VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: "ELS PEDAGOGS APOSTEN PER NO OBRIR AL JUNY"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > RAC 1 - J. GAMERO VOCAL PEDAGOGIA I ESCOLA: "ELS PEDAGOGS APOSTEN PER NO OBRIR AL JUNY"


RAC1 20/05/2020 - Joan Gamero, vocal de Pedagogia i Escola


Creuen que la tornada a les classes presencials comportaria un estrès afegit a tot el que ja s’arrossega

El Col·legi de Pedagogs assegura que reobrir ara les escoles, per a unes tres setmanes, o més o menys segons la regió sanitària, comportaria més inconvenients que beneficis. Creuen que les escoles no estan preparades per repartir els alumnes en grups reduïts i que la tornada a les classes presencials comportaria un estrès afegit a tot el que ja s’arrossega. El vocal de Pedagogia i Escola del Col·legi de Pedagogs, Joan Gamero, demana no precipitar-se per només aconseguir un titular. N’ha parlat a RAC1

"Realment a nivell d’infraestructures les escoles estan preparades per atendre un nombre petit d’alumnes? Necessiten molts espais, garantir la seguretat sanitària. Com fem aquesta organització d’espais comuns? Com fem aquest canvi d’horaris? Què es prioritzarà, l’acompanyament emocional o l’acadèmic?

Només hi ha un parell d’excepcions en què sí que consideren útil reobrir les escoles: per als alumnes més vulnerables i per als que canvien d’etapa.

Minut del 14:38 al 16:55

Data de publicació: 22/5/2020