Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com FEM PEDAGOGIA: AMB LA PARTICIPACIÓ DE 22 PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

FEM PEDAGOGIA: AMB LA PARTICIPACIÓ DE 22 PEDAGOGS/GUES I PSICOPEDAGOGS/GUES

Durant els mesos de maig i juny, el Col·legi de Pedgogs va impulsar la campanya #FemPedagogia en la que pedagogs/gues i psicopedagogs/gues - i estudiants de pedagogia- van explicar en un vídeo d'1 minut, qui era el seu camp d'acció professional de la pedagogia, QUÈ ERA LA PEDAGOGIA per a ells i elles, COM FEIEN PEDAGOGIA i quin era el seu/la seva PEDAGOG/A REFERENT.
 
Es van rebre un total de 22 videos que es van publicar a VIMEO  i que es va anar publicant a TWITTER i a INSTAGRAM amb el hastag #FemPedagogia. S'han agrupat els vídeos al voltant dels tres contextos d'exercici professional de la PEDAGOGIA que es publicarà, també, a les XARXES SOCIALs.

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, volem donar les gràcies a totes i tots el que heu participant amb la campanya #FemPedagogia, fent valer la pedagogia des de diferents àmbits professionals que ha donat una visió polièdrica de la PEDAGOGIA i dels nostres REFERENTS PEDAGÒGICS.

#PedagogiaSocial, amb la participació dels pedagogs/gues: ROGER CARO, SILVIA VILASALÓ, ELEONORA CRAVERO, JAUME TORROELLA, BEATRIZ ADAME, ELOI CATALÀ I NEREA ÁLVAREZ.


#PedagogiaEscola, amb la participació dels pedagogs/gues i psicopedagogs/gues: ANNA MARTÍNEZ, ALEX SERRAT, MARTA FABREGAT, NOELIA TORROBA, ANA RUBIO, CAROLINA SOLÉ, M. CONXA TORRES, M. CARME PAU I MA. NÚRIA MESTRE

#PedagogiaEmpresa, amb la participació dels pedagogs/gues: CRISTINA PÉREZ, ALBERT ADAM, ROSA RODRÍGUEZ, ELISABETH HERNÁNDEZ, MARC-POL SALA I GABRIELA LÓPEZ.


CAMPANYA #FemPedagogia

Des del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) es posa en marxa "TOTS FEM PEDAGOGIA" dins la campanya FER VALER LA PEDAGOGIA, per donar visibilitat als pedagogs/gues i als psicopedagogs/gues en els diferents àmbits professionals i tu hi tens un paper protagonista!.

L’objectiu és fer un vídeo personal on poguem explicar el nostre exercici de la professió. Aquest vídeo es difondrà al Butlletí, a la web i a les Xarxes Socials del COPEC (*).

Anima't i suma't al TSUNAMI PEDAGÒGIC amb la teva aportació!


Presenta’t:

  • Digues el teu nom
  • Des d’on ens envies el vídeo
  • Quin és el teu àmbit professional

Respon a les preguntes

  • Què és per a tu la pedagogia?
  • Com fas pedagogia?
  • Ens pots donar algun referent actual de pedagog/a o psicopedagog/a?

Format: (amb el mòbil o altres tipus de càmera)

  • Durada un minut.
  • Gravar el vídeo en format horitzontal.
  • Activa el so i procura que no hi hagi sorolls de fons que emmascarin el teu missatge.

Quan el tinguis gravat, envia’l  al WhatsApp del COPEC 609403879 o al mail copec.secretaria@pedagogs.cat

Digues quins són els teus PERFILS de les XARXES SOCIALS, per etiquetar-te quan es publiqui.

El COPEC incorporarà al teu vìdeo el teu nom, la comarca des d’on graves i el teu àmbit professional.

Entre totes i tots FEM PEDAGOGIA, donem-la a conèixer!

FEM VALER LA PEDAGOGIA!
M. Helena Tolosa, Silvia Vilasaló, Alícia Linares i Susana Ramírez

#Fempedagogía #SomCopec #PedagogiaEscola #PedagogiaSocial #PedagogiaEmpresa

_____________

(*) El teu video es publicarà als canals de comunicació del COPEC: web, xarxes socials, butlletí, pel que amb l’enviament del teu vídeo estaràs donant permís, al COPEC, per a fer-ho.

Data de publicació: 28/8/2020