Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC en la defensa de la nostra professió | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Qui som > Comissió deontològica

COPEC en la defensa de la nostra professió

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC en la defensa de la nostra professió

Durant aquests darrers mesos de convulsió informativa i mediàtica generada per la pandèmia, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) ha donat resposta als seus col·legiats i col·legiades amb dubtes i consultes sobre què fer i com actuar amb les restriccions per a desenvolupar la seva activitat professional.

També, el COPEC, ha actuat davant alguna situació de malestar per intervencions als mitjans de comunicació o per alguna denúncia interposada per part d’altres col·lectius professionals.

Davant de queixes o denúncies per una suposada intromissió de funcions i serveis o mala praxis de la nostra activitat professional, el COPEC ha donat el seu assessorament mitjançant la Comissió de Deontología. Des del Col·legi s’ha fet un acompanyament als col·legiats/des afectats, així com la intervenció corresponent donant el tot el suport i assessorament.

I recorda, sigui quin sigui el teu àmbit d’actuació, si ets #Pedagxg o #Psicopedagxg el COPEC és el teu Col·legi Professional de referència per adreçar-te davant de qualsevol necessitat que et trobis en l’exercici de la teva activitat professional.

Si no estàs col·legiat/des, SUMAT'HI a aquest projecte col·lectiu de defensa i promoció de la PEDAGOGIA, fem més forta i més gran la professió, perquè la força del COPEC és la del seu COL·LECTIU COL·LEGIAL

#somCOPEC #femPedagogia #Pedagxg #Psicopedagxg #Pedagogia

Data de publicació: 16/7/2020