Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COMUNICACIONS I PÒSTERS IV CONGRES SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS FINS 31/05/2021 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Social

COMUNICACIONS I PÒSTERS IV CONGRES SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS FINS 31/05/2021

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COMUNICACIONS I PÒSTERS IV CONGRES SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS FINS 31/05/2021Benvolgudes i benvolguts, espero que estigueu bé, 


Em dirigeixo a vosaltres per recordar-vos que estem avançant en l'organització del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (IVCSSBE) que es celebrarà el 16 i 17 de setembre de 2021. Congrés que coorganitzarem amb CEESC, TSCAT i COPC i del que el COPEC portem el lideratge en aquesta edició.

En el programa del Congrés, disponible a la web cssb.cat, trobareu la temàtica DEPENDÈNCIES AL LLARG DEL CICLE VITAL. ENFORTIMENT I AUTONOMIA al voltant de la qual girarà totes les ponències i les comunicacions.

Us animo a presentar les vostres COMUNICACIONS i/o PÒSTERS entorn a:

  • Les dependències vers les addiccions (a les drogodependències, a les noves tecnologies, etc.)
  • Les dependències relacionals en el cicle vital (intra-familiar, en els estils educatius, en les relacions entre iguals, en les transicions del cicle vital, etc.)
  • Les diversitats i altres situacions que generen dependència (processos migratoris, factors de vulnerabilitat, diversitat funcional, ... )
  • Els sistemes generadors d'autonomia i dependència (l'ètica de la cura, feminització de la cura, interdependència, metodologies d'intervenció, treball grupal i comunitari)

Les dependències de la vida, també tractades des de la interdependència, l'enfortiment i l'autonomia, com a contrapunt.

La presentació de COMUNICACIONS i/o PÒSTERS, pot ser d'un projecte o investigació avalat per la vostra pràctica a poder ser, i en relació al contingut dels eixos anteriors. La situació de pandèmia per la covid-19, com a situació de crisi sanitària, econòmica i social, formarà part també d'aquest Congrés multidisciplinari.

Per participar trobareu la FITXA en format de COMUNICACIÓ o PÒSTER a la web del congrés (cssb.cat ), i compartir la vostra acció o projecte que posi en vàlua i ajudi a difondre les noves i bones pràctiques en el marc social.

Un cop seleccionades les comunicacions, l'exposició del vostre projecte seria presentat el dia 16 de setembre de 2021.

Per qualsevol consulta, estic a la vostra disposició a l'e-mail del congrés: css20@pedagogs.cat


Esperant que rebeu amb motivació la proposta, rebeu el desig de molta salut i pedagogia.


Pilar Morral García
Comissionada del IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats
Vocal de Pedagogia Social del COPEC


Data de publicació: 1/2/2021