Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com QUÈ ENS MOU AL COL·LECTIU COL·LEGIAL? | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

QUÈ ENS MOU AL COL·LECTIU COL·LEGIAL?


El passat 7 de març, va concloure amb èxit 4 jornades de treball d'anàlisi, debat i reflexió sobre com retenir el bagatge pedagògic dels col·legiats i col·legiades i com fer crèixer al COPEC i com visibilitzar i enfortir professional de la PEDAGOGIA.

I va ser possible gràcies a la dedicació, entusiasme, creativiatat i compromís d'un equip format pels col·legiats i col·legiades: Susana Martínez, Carolina Solé, Marta Lamote de Gringnon, Maria Helena Tolosa, Marga Riera, Ramon Moix, Jordi Puig, Silvia Llicià, Àngels Roger, M. Victòria Gomez i Rosa Rodríguez, amb la col·laboració de Xavier Campos, del CEESC, van treballar de valent per abordar dos temes importants per al COPEC i per a la PEDAGOGIA, concretat en dos grans reptes:

 • copsar les necessitats dels col·legiats/col·legides
 • fer valer la pedagogia en la societat.

Amb la col·laboració desinteressada, també, de titulats en pedagogia i psicopedagogia de difernts àmbits professionals que van avaluar les propostes sorgides de les sessions de treball:  Eloi Català, Mercè Homs, Ignasi Bau, Roger Onen, Andrea Celorrio, Sandra Moreno, Cati Barcelo, Marc-Pol Sala.

Sessions de treball amb la metodologia Desing Sprint, conduït i dinamitzat, de forma desinteressada, per l'equip de Monday Happy Monday que s'han bolcat amb el Col·legi per a treure el millor de l'equip per assolir l'objectiu final: propostes viables que de ben segur impactaran positivament al nostre Col·legi i al col·lectiu col·legial.

Volem agrair la dedicació, l'esforç i el compromís de totes i tots els participants que ha tingut com a fruit excel·lents propostes que cal estructurar, prioritzar i programar. Una gran oportunitat per al COPEC i per a la PEDAGOGIA.

Gràcies companyes i companys!

4 JORNADES DE TREBALL PER FER CRÈIXER EL COPEC 


El teu/nostre COPEC, que enguany assoleix la majoria d'edat (2002-2020), tenim el repte de saber què interessa al col·lectiu col·legial, del que tots i totes en formem part i com créixer com a Col·legi.


És per això que la Junta de Govern, en col·laboració amb l'empresa Monday Happy Monday, volem posar en marxa el disseny d'una nova campanya de fidelització i creixement, que es faria amb una metodologia innovadora que té per nom: DESIGN SPRINT.

Metodologia humano-centrista que ens permetrà posar en el centre a tot el col·lectiu col·legial -els que som i els que podríem ser- fent-ho d'una forma col·laborativa, innovadora i creativa.

Com ho farem?

 

 • Caldria un equip de 10 pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que exerceixen la professió en diferents àmbits, per comptar amb perspectives diverses a l'equip.
 • Necessitem persones entusiastes, amb ganes d'aprendre, participar i aportar.

Quants dies invertirem?

 

 • Aquesta metodologia està dissenyada per poder enfocar en 4 dies, el que volem fer, tenir noves idees, prototipar-les i finalment testejar-les.
 • És important que l'equip que s'incorpori a l'experiència pugui participar els 4 dies.

On i quan ho farem?  A la seu del COPEC a Barcelona (Av. Mistral 20 bis, entl. 2a.)

 

 • Divendres: 28 de Febrer de 15h a 20h (berenar inclòs)
 • Dissabte: 29 de Febrer de 10h a 19h (esmorzar i dinar inclòs)
 • Divendres: 06 de Març de 15h a 20h (berenar inclòs)
 • Dissabte: 07 de Març de 10h a 19h (esmorzar i dinar inclòs) 

Com sabrem el que hem de fer en cada moment?

 

L'Alícia Linares, Pedagoga experta en la metodologia i vocal de Pedagogia i Empresa del COPEC, ens acompanyarà al llarg de les 4 jornades per guiar-nos en tot moment i ajudar-nos a assolir l'objectiu.


Què ens emportarem d'aquesta experiència?

 

 • L'aprenentatge d'una nova manera de fer i pensar.
 • Conèixer una de les metodologies més innovadores que avui s'estan aplicant arreu per millorar les experiències de persones, treballadors/res, ciutadans, etc.
 • La satisfacció d'haver aportat valor al nostre col·lectiu professional.
 • I un certificat que l'empresa Monday Happy Monday emetrà de la teva participació en la metodologia Design Sprint. 

Si vols/pots participar-hi només cal que ho facis saber al correu copec.secretaria@pedagogs.cat, entre tot@s farem un equip de col·legiats/des, intentant representar el màxim d'àmbits professionals.


Anima't a participar-hi!


Publicació 28/01/2020


Data de publicació: 14/3/2020