Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RÀDIO CIUTAT TGN - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: ´MÉS ENLLÀ DE LA PANTALLA´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Ràdio

RÀDIO CIUTAT TGN - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: "MÉS ENLLÀ DE LA PANTALLA"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > RÀDIO CIUTAT TGN - MC. TORRES, PRESIDENTA COM. DEONTOLOGIA: "MÉS ENLLÀ DE LA PANTALLA"


RÀDIO CIUTAT DE TARRAGONA  15/04/2021 - M. Concepció Torres, Presidenta de la Comissió de Deontologia del COPEC

GENERACIÓ Z: MÉS ENLLÀ DE LA PANTALLA

Ràdio Ciutat de Tarragona | Laura Rovira

Anomenats com la Generació Z i nascuts a partir de l’any 2000 amb un mòbil sota el braç, els nous adolescents són coneguts socialment per la seva connexió constant a Internet i a les Xarxes Socials i és que les relacions han passat a ser a través d’una pantalla, però no només pels més joves. 

Maria Concepció Torres, Doctora en Pedagogia i presidenta de la Comissió de Deontologia del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, considera molt important que els professionals s’adonin que aquesta generació té molt per aportar: "És cert que hi ha un bon nombre de joves que sí que estan compromesos, el que passa és que a vegades passen desapercebuts i és molt interessant com el professorat descobreix això quan es parla amb ells o quan es fan propostes d’activitats per a col·laborar en diferents entitats o institucions. No és tan visible, és més notícia treure una estadística que expliqui les hores que es passen davant de la pantalla tot i que hi ha joves que no hi estan enganxats, estan davant de la pantalla, però també participen en altres activitats."


Data de publicació: 19/4/2021