Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIARI ARA - S. ARJONA, M. XARXA D’EXPERTES. ´L’ANY EN QUÈ APRENDRE ES VA CONVERTIR EN UN HOBBY´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIARI ARA - S. ARJONA, M. XARXA D’EXPERTES. "L’ANY EN QUÈ APRENDRE ES VA CONVERTIR EN UN HOBBY"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > DIARI ARA - S. ARJONA, M. XARXA D’EXPERTES. "L’ANY EN QUÈ APRENDRE ES VA CONVERTIR EN UN HOBBY"


DIARI ARA 23/04/2021

Periodista MAR CALPENA - Participa SUSANNA ARJONA, membre de la xarxa d’expertes del COPEC.

L’ANY EN QUÈ APRENDRE ES VA CONVERTIR EN UN ’HOBBY’

Analitzem la gran oferta de cursos virtuals per a tots els gustos i edats i els motius del seu boom.

“Ara mateix tenim un accés a la informació molt fàcil, i s’ha generat una gran curiositat, una cerca de respostes davant de la incertesa que no sempre es compleix. sovint cal vigilar que aquests cursos no siguin tot màrqueting, i sobretot en disciplines que requereixen un acompanyament, o en aquelles en què els resultats no es donen d’un dia per l’altre, cal que adeqüem les expectatives i la despesa a allò que realment ens fa falta. Com se sol dir, ningú no dona duros a quatre pessetes."

"La pantalla esgota més, i hi ha menys vincle entre el grup. La vinculació amb el mestre i el grup fa que l’alumne interioritzi el que aprèn, perquè si no l’ensenyament esdevé molt passiu. Per això, idealment, el curs online s’hauria de poder combinar amb l’ensenyament presencial. L’esgotament es compensa una mica amb les classes enregistrades, a les quals l’alumne pot accedir quan vol, i es pot arribar a més persones."

Data de publicació: 23/4/2021