Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - P.MORRAL, VOCAL PEDAGOGIA SOCIAL: ´FACTORS DE PROTECCIÓ SOCIAL AL PUNT DE MIRA´. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - P.MORRAL, VOCAL PEDAGOGIA SOCIAL: "FACTORS DE PROTECCIÓ SOCIAL AL PUNT DE MIRA".

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > SOCIAL.CAT - P.MORRAL, VOCAL PEDAGOGIA SOCIAL: "FACTORS DE PROTECCIÓ SOCIAL AL PUNT DE MIRA".


SOCIAL.CAT 12/05/2021

Pilar Morral García, vocal de Pedagogia Social del COPEC, comissionada IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. 

FACTORS DE PROTECCIÓ SOCIAL EN EL PUNT DE MIRA.

"Observar i valorar els factors de protecció de les famílies vulnerables és una mirada necessària per a un bon diagnòstic global i per guiar les intervencions de forma capacitadora."

"El llenguatge és l’eina i recurs pedagògic per destacar els factors protectors, la reflexió d’aquests i reforçar-los positivament a través de fer conscients i aprendre de les conductes aconseguides."

"Ens preguntem, dins la professió i la disciplina de la pedagogia en l’àmbit social, quina missió té la nostra intervenció? I com ho fem? Des de la concepció de l’acceptació de les individualitats i les idiosincràsies familiars, treballem per acompanyar en l’enfortiment de les capacitats, les responsabilitats parentals i les conseqüències respectuoses en la bona evolució dels infants i adolescents, i les seves famílies."

Data de publicació: 12/5/2021