Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - P.MORRAL, COMISSIONADA IVCSSBE: ´ESTAT DE LA QÜESTIÓ DE LES DEPENDÈNCIES´. | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - P.MORRAL, COMISSIONADA IVCSSBE: "ESTAT DE LA QÜESTIÓ DE LES DEPENDÈNCIES".

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > SOCIAL.CAT - P.MORRAL, COMISSIONADA IVCSSBE: "ESTAT DE LA QÜESTIÓ DE LES DEPENDÈNCIES".

SOCIAL.CAT 26/06/2021

PILAR MORRAL GARCÍA, Comissionada IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. Vocal de Pedagogia Social del COPEC,

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ DE LES DEPENDÈNCIES I L’AUTONOMIA AL LLARG DE LA VIDA

Lema a debat al IV CSSBE el 16 i 17 de setembre 2021 al Palau de Congressos de Girona.


La inclusió dels Serveis Especialitzats en el congrés d’enguany, reprèn la idea del II Congrés de Serveis Socials obert i dirigit implícit als serveis Bàsics i Especialitzats de la xarxa, on s’interpel·la als diferents àmbits d’intervenció social i on estem representades les quatre disciplines.

La descentralització del congrés també ha estat una demanda recollida en anteriors edicions del congrés, com ja va passar en el III congrés que es va fer al municipi de l’Hospitalet de Llobregat. És per això que l’organització d’aquest any ha posat en marxa el canvi d’ubicació sortint de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per apropar-lo a altres comarques catalanes. Girona ha estat una opció, tant per l’espai del palau de congressos com per l’accés còmode en tren o altres vies de transport.

El compromís de la IV edició del congrés és l’observació, l’anàlisi de les situacions que generen dependència i desigualtats, i l’acompanyament dels Serveis Socials Bàsics i Especialitzats en l’atenció integral des de la prevenció, el respecte dels drets fonamentals i el foment de l’autonomia personal i comunitària.

A la web del congrés disposeu de tota la informació de la programació del congrés (conferenciants, ponents multidisciplinaris, comunicacions innovadores, activitats lúdic-socials...), de l’enllaç per poder-vos INSCRIURE, dels comitès i les seves entrevistes sobre el congrés, i de la informació actualitzada que pugueu necessitar sobre el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.


Data de publicació: 21/6/2021