Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com RECERCA SOBRE L’IMPACTE DE LA PANDÈMIA EN LA SALUT MENTAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Col·laboracions

RECERCA SOBRE L’IMPACTE DE LA PANDÈMIA EN LA SALUT MENTAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > RECERCA SOBRE L’IMPACTE DE LA PANDÈMIA EN LA SALUT MENTAL

Benvolgut company/a,

Ets professor/a o pare/mare d’alumnes de secundària? O coneix a un jove d’entre 14 i 18 anys? Com l’ha afectat la pandèmia de Covid-19?

Som part d’un grup europeu de socis a Bulgària, Espanya i Itàlia, que busquen comprendre l’impacte de la pandèmia en l’educació i en les experiències de professors/es, pares/mares i estudiants durant aquest temps.

Treballant al costat d’aquests socis, hem ajudat a desenvolupar un programa de recerca actiu finançat per Erasmus +. Aquesta recerca crucial explorarà la salut mental i el benestar dels/les joves a les escoles secundàries d’Espanya, així com l’impacte en els/les professors/es i els/les pares/mares.

Per això necessitem la teva ajuda. Busquem professors/es, pares/mares i estudiants de secundària per a compartir les seves experiències viscudes en el món ’Covid-19’. Ja siguis un/a estudiant, professor/a o pare/mare, pots donar la teva opinió participant en la nostra enquesta en línia.

Totes les enquestes en línia són anònimes, per la qual cosa no necessites proporcionar cap informació que t’identifiqui personalment.

Si desitges participar, segueixi aquest enllaç a l’enquesta:

També pots compartir aquest vincle amb els teus companys, amics i familiars: és vital que aprenguem de la teva experiència per a ajudar a millorar les vides dels nostres joves.

Gràcies per la teva col·laboració

Mónica Moreno
Pedagoga, col·legiada 277
Directora Pedagògica de M&M Profuture Training, S.L.
mmoreno@mmprofuture.com


Data de publicació: 5/7/2021