Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SOCIAL.CAT - L. CIRERA, COMITE ORGANITZADOR IVCSSBE: ´ELS FOGONS DELS IVCSSBE´ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

SOCIAL.CAT - L. CIRERA, COMITE ORGANITZADOR IVCSSBE: "ELS FOGONS DELS IVCSSBE"

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > SOCIAL.CAT - L. CIRERA, COMITE ORGANITZADOR IVCSSBE: "ELS FOGONS DELS IVCSSBE"

SOCIAL.CAT 11/08/2021

LAURA CIRERA GAROLERA, pedagoga, membre del Comitè Organitzador del IVCSSBE

ELS FOGONS DEL IV CONGRÉS DE SERVEIS BÀSICS I ESPECIALITZATS

Tenir l’oportunitat d’estar a la cuina del IV Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats, de Girona, és una experiència vital, per les persones que participem activament en l’organització del mateix, i un desafiament extra, amb aquest temps de pandèmia. Estar en aquest projecte té una gran il·lusió per a mi, comporta un repte significatiu en la trajectòria professional i personal. Conèixer i treballar amb persones de diferents perspectives professionals: socials, educatives i psicològiques amb un objectiu comú, el congrés.

En la temàtica de “les dependències al llarg del cicle vital; enfortiment i autonomia”, la sensibilitat del lema d’enguany comporta aquest acompanyament que des del congrés es vol oferir a totes les persones assistents i que formaran part activa durant la seva celebració. Tot i que la pandèmia ha estat una situació afegida, els termes de dependència i pandèmia es fusionen i penetren en el cicle vital de les persones.

Celebrar un congrés sempre és una responsabilitat. Aquest any la responsabilitat se li suma la situació sanitària que tots estem patint. La responsabilitat de lideratge que està assumint el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya en celebrar-ho a Girona, coorganitzat amb els quatre col·legis professionals; Pedagogia, Educació Social, Treball Social i Psicologia, és extraordinària.

El comitè organitzador també fa front, malauradament, a una realitat indesitjable.  El VI Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats es defineix com a espai lliure d’agressions, és un principi fonamental per la convivència d’igualtat i respecte.

Nosaltres estem a punt. Us esperem el dia 16 i 17 de setembre al Palau de Congressos de Girona en el VI Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

Data de publicació: 11/8/2021