Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com DIXIT: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL IV CONGRÉS DELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Comunicació > Premsa

DIXIT: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL IV CONGRÉS DELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > DIXIT: OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL IV CONGRÉS DELS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS

DIXIT 02/08/2021  Pilar Morral, Comissionada IVCSSBE


La trobada dels professionals del treball i l’educació socials, la pedagogia i la psicologia se celebrarà el 16 i 17 de setembre amb un format híbrid (presencial a Girona i en ’streaming’). Enguany se centrarà en les dependències al llarg del cicle vital i en com fomentar l’autonomia personal.

Ja s’han obert les inscripcions al IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (CSSBE), que organitzen els col·legis professionals de Treball Social, d’Educadores i Educadors Socials, de Pedagogs i de Psicologia, amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Se celebrarà el 16 i el 17 de setembre i tindrà un format híbrid: presencial al Palau de Congressos de Girona i virtual, amb retransmissió en directe per internet.

Amb el lema "Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia", la quarta edició es vertebrarà sobre quatre eixos que es desglossaran en les diferents situacions de dependència, des de la seva gènesi fins a l’enfortiment i l’autonomia com a procés de transformació. Com no podia ser d’altra manera, també s’abordarà la crisi del coronavirus i el sistema social.

Com consta en el preprograma, els quatre eixos són:

  • Les addiccions (tòxics, noves tecnologies, ludopatia i altres addiccions comportamentals).
  • Les dependències relacionals en el cicle vital (intrafamiliars, estils educatius, relació entre iguals, transicions del cicle vital).
  • Les diversitats i altres situacions que generen dependència (processos migratoris, factors de vulnerabilitat, diversitat funcional i dependència de l’epidèmia i pandèmia del coronavirus).
  • Els sistemes generadors d’autonomia i dependència (ètica de la cura, incidència a la interdependència, metodologies d’intervenció, treball grupal generador d’autonomia i treball comunitari i xarxes relacionals).

Data de publicació: 2/8/2021