Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com REVISTA DE L’EDUCACIÓ - M.V GÓMEZ, VPDTA: ELS DOCENTS NECESSITEN MÉS RECONEIXEMENT SOCIAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Comunicación > Prensa

REVISTA DE L’EDUCACIÓ - M.V GÓMEZ, VPDTA: ELS DOCENTS NECESSITEN MÉS RECONEIXEMENT SOCIAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > REVISTA DE L’EDUCACIÓ - M.V GÓMEZ, VPDTA: ELS DOCENTS NECESSITEN MÉS RECONEIXEMENT SOCIAL


Revista ED del Diari de l’Educació - 02/12/2021 - Article d’opinió escrit per M. Victòria Gómez, vicepresidenta del COPEC, a la pàgina 164 de la Revista ED 6 del Diari de l’Educació. 

"Gran tasca la de pedagogs/gues, equips interdisciplinaris i docents la que s’està fent avui per avui. Per aquest motiu el fet de tornar a l’escola comporta una nova oportunitat per créixer i fer créixer noves prioritats, nous projectes, noves il·lusions."

"Aquests equips no necessiten aplaudiments, ni homenatges, en tenen prou - com he dit- en veure créixer dia a dia el seu alumnat com a persones i desenvolupar el seu potencial, però potser, i només potser, una mica de recolzament social i de confiança en la feina del dia a dia facilitaria fer aquesta gran tasca social que fan els equips docents amb més il·lusió, optimisme i confiança."

[+] ARTICULO COMPLETO

Fecha de publicación: 2/12/2021