Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC, ENTITAT COL·LABORADORA DE LES II JORNADES ORIENTAFP | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

COPEC, ENTITAT COL·LABORADORA DE LES II JORNADES ORIENTAFP

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC, ENTITAT COL·LABORADORA DE LES II JORNADES ORIENTAFP

  • Les II Jornaes OrientaFP van estar celebrades ahir dimarts 21 de juny al Palau Macaya de Barcelona
  • El COPEC n’és entitat col·laboradora des de la I edició
  • Les Jornades van reunir a més de 500 inscrits procedents de 8 països diferents.
OrientaFP és un programa d’innovació educativa, creat al curs 19-20, que pertany a la unitat ImpulsFP de la Subdirecció General de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals, en la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

En les II Jornades OrientaFP, s’ha abordat el tema de l’Abandonament i dificultats en les transicions a l’FP. Problemes, reptes i nous enfocaments, amb l’objectiu de revisar i debatre sobre els factors potencialment crítics que intervenen de forma específica en l’abandonament de l’FP. 

Amb més de 500 inscrits procedents de 8 països diferents, les II Jornades han anat adreçades especialment a professorat d’FP,  responsables polítics i tècnics de l’Administració Educativa i estudiants entre d’altres col·lectius, que han pogut compartir idees, estratègies, actuacions i instruments que poden contribuir a la millora de la prevenció o la intervenció. 

Consulta tota la informació sobre les II JORNADES ORIENTA FP


Data de publicació: 22/6/2022