Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com 324 PEDAGOGS/GUES S’HAN GRADUAT ENGUANY EN PEDAGOGIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

324 PEDAGOGS/GUES S’HAN GRADUAT ENGUANY EN PEDAGOGIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > 324 PEDAGOGS/GUES S’HAN GRADUAT ENGUANY EN PEDAGOGIA

Des del COPEC volem felicitar i donar la nostra enhorabona a les 324 pedagogues i pedagogs de les universitats catalanes que s’han graduat enguany!
  • Facultat d’Educació de la UB: 175 Graduats/des - Graduació 22/6/22
  • Facultat Ciències de l’Educació de la UAB : 61 Graduats/des - Graduació 16/6/22

  • Facultat d’Educació i Psicologia de la UDG: 46 Graduats/des -  Graduació 21/6/22

  • Facultat Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV: 32 Graduats/des -  Graduació 17/6/22

També volem donar l’enhorabona a les pedagogues i pedagogs catalans/catalanes que es graduen durant tot l’any i que son procedents de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i Universitat Internacional de La Rioja (UNIR)

La promoció del 2017-2022 ja son PEDAGOGS i PEDAGOGUES després de 4 anys d’una elevada intensitat d’estudi, treball i molta dedicació. Esperem que tingueu una bona benvinguda a aquesta significativa professió que és la PEDAGOGIA.

Us convidem a sumar-vos al COL·LECTIU COL·LEGIAL del COPEC, en defensa de la nostra professió i on trobareu acompanyament i suport en la vostra incorporació al mon professional.

És per això que a vosaltres NOUS GRADUATS/DES, el COPEC us beca l’ALTA DE LA COL·LEGIACIÓ amb el descompte del 50%  per facilitar-vos la incorporació al vostre Col·legi Professional de referència.

La teva veu ens ajuda a arribar molt més lluny!

Data de publicació: 18/7/2022