Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC, AMB LES UNIVERSITATS CATALANES AQUEST CURS 2021-2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Universitats

EL COPEC, AMB LES UNIVERSITATS CATALANES AQUEST CURS 2021-2022

Enguany, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, ha establit ponts de comunicació amb els estudiants del Grau de Pedagogia de les universitats catalanes, amb l’objectiu de presentar el Col·legi Professional, tot defensant la professió i resolent els dubtes i inquietuds dels futurs i futures pedagogs i pedagogues. 

UNIVERSITAT DE GIRONA:

  • 24/11/2021, Rosa Rodríguez Gascons, presidenta sortint del COPEC, ofereix una xerrada als alumnes del Grau de Pedagogia de la UdG, per presentar el Col·legi i donar a conèixer les seves funcions i tasques. Els i les estudiants van poder aprofitar per resoldre els seus dubtes.
  • 21/04/2022, els estudiants de 2n de Pedagogia de la Universitat de Girona, van assistir a les instal·lacions del COPEC a Barcelona, per poder conèixer millor la funció del Col·legi Professional i la importància que té el suport col·legial pel foment de la professió.

UNIVERSITAT DE BARCELONA:

  • 09/06/2022, Rosa Rodríguez, participa a la Jornada "On ens porta el Grau de Pedagogia?" amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre l’actual Grau de Pedagogia. 

UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI:

  • El 25/11/2021, Rosa Rodríguez i Teresa Gàmez, vocal de Tarragona, van assistir a la xerrada de l’assignatura "Desenvolupament i Ètica Professional" pels alumnes de 4t del Grau de Pedagogia, amb l’objectiu de resoldre les inquietuds i dubtes dels estudiants.
  • El 16/03/2022, Rosa Rodríguez i Teresa Gàmez, van assistir a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia per oferir una xerrada als alumnes de 2n de Pedagogia en l’assignatura de "Projecció Professional", on s’ha fet una presentació del COPEC i parlar sobre les curiositats de l’alumnat, motivacions formatives i laborals.
El COPEC està compromés amb les Universitats Catalanes per presentar la labor que es fa des del Col·legi per a donar visibilitat a la figura professional del pedagog/a, a més de vetllar per la professió.

Rosa Rodríguez, presidenta sortint del COPEC, conclou les xarrades d’aquest curs comentant que el COPEC treballa per amor a la pedagogia des de l’altruisme i vocació.

"A major moviment col·legial, més força col·lectiva. Tots i totes vosaltres sou el futur de la pedagogia. Des del COPEC us animem a continuar amb el vostre esforç, dedicació i constància. Gaudiu del camí i de la professió. Salut i Pedagogia. "

Data de publicació: 2/7/2022