Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC 20 ANYS (2002-2022) - BONES VACANCES D’ESTIU! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

COPEC 20 ANYS (2002-2022) - BONES VACANCES D’ESTIU!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC 20 ANYS (2002-2022) - BONES VACANCES D’ESTIU!

Benvolgut, benvolguda

Estem a portes de les desitjades vacances d’estiu, el teu/el nostre COPEC també fa una parada estiuenca i tancarà tot el mes d’agost per tal de recuperar forces.

Han estat 7 mesos de molta activitat pedagògica i col·legial que han fet visible el nostre COPEC:

  • El treball que s’ha portat a terme a partir del treball de comunicació de la Junta de Govern i d’altres col·legiats/des per a fer arribar el Col·legi Oficial de Pedagogia a tots els àmbits i racons amb motiu de la celebració del seus 20 anys. Ha estat un treball constant i un degoteig continu en les xarxes socials per a fer-nos més visibles.
  • Finalment el punt àlgid ha estat la FESTA DE LA PEDAGOGÍA celebrada a Barcelona, gaudint d’aquests 20 anys que ha assolit el Col·legi Oficial de Pedagogia i que va reunir els tres presidents del COPEC on de la mà d’Alicia Linares van anar recordant els punts que van marcar el lideratge de cadascú. També l’entrega de guardons als millors TFG de Pedagogia de les universitats catalanes així com l’emocionant premi d’assaig pedagògic en memòria d’en Frederic Company entregat per la seva vídua M. Assumpció Pou,                                                                   

Durant l’acte es va realitzar l’acomiadament de la Presidenta Rosa Rodríguez, qui deixa una petjada compromesa i ferma en potenciar la professió amb la complicitat de les universitats catalanes i d’arreu del país a través de les jornades del Consejo i les universitats de pedagogia d’arreu de l’estat espanyol. Seguidament es va proclamar la VI Junta de Govern encapçalada per M. Victòria Gómez que té com a objectiu empoderar la professió en els diferents eixos i àmbits on el pedagog/a i psicopedagog/a ha d’estar present.

Aquesta festa tan entranyable va acabar amb el recital ofert per la col·legiada Mª Helena Tolosa qui va unir pedagogia i poesia d’una forma admirable.

  • No hem deixat de fer activitats formatives en les diferents capitals catalanes on el COPEC té seu i també on -line per estar més propers als nostres col·legiats i col·legiades.
  • I, per damunt de tot, hem intentat estar molt propers a totes les demandes, suggeriments i necessitats que poden tenir els nostres col·legiats/des.

La nostra raó de ser és el nostre col·lectiu col·legial que creu i dona suport al projecte COPEC i lluita per una professió de vegades encara desconeguda.

Gràcies per l’incondicional suport que dia a dia ens fas. 

Et desitjo que gaudeixis d’aquesta pausa tant si treballes com si fas vacances.

Amb afecte,


Mª Victòria Gómez

Presidenta

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

 

#copec20anys

TEIXINT CAMINS AMB PEDAGOGIA

educació, transformació, benestar

Data de publicació: 5/8/2022