Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AVdP: SEMINARI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE PEDAGOGIA SOCIAL | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Orientació professional

AVdP: SEMINARI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE PEDAGOGIA SOCIAL

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > AVdP: SEMINARI D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL: PARLEM DE PEDAGOGIA SOCIAL

Avui dilluns 19 de setembre, el COPEC ha estrenat el curs amb el seminari d’Orientació Professional per a Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues, aquesta vegada, per parlar sobre Pedagogia Social amb Pilar Morral, vocal de Pedagogia Social, Sílvia Vilasaló, vocal del COPEC a Lleida i Rosa Rodríguez, secretària de la Junta de Govern del COPEC.

Una vintena de col·legiats/des i estudiants afiliats/des interessats/des en l’àmbit de la Pedagogia Social, han pogut resoldre els seus dubtes establint una connexió directe amb professionals d’aquest camp d’actuació.

Pilar Morral, pedagoga de l’equip d’EAIA, comenta que "les Borses de Treball son un punt d’entrada al món social molt important, que ens permeten agafar l’expertesa necessària en l’àmbit", destacant que "el pedagog/a en el món social té la seva demanda. Segons estadístiques de la Borsa de Treball del COPEC, durant l’any 2021, es van difondre un 35% d’ofertes de l’àmbit social". Responent a les preguntes, dubtes i inquietuds de les col·legiades, Pilar ha comentat que "el treball en un EAIA és molt intens", i que "és important l’autocura per anar superant els reptes que es presenten dia a dia".

Rosa Rodríguez, com a experta en el perfil laboral del pedagog/a i psicopedagog/a ha comentant que "el primer que hem de fer és identificar-nos a nosaltres mateixos com a pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, i conèixer el nostre camp d’actuació", insistint en que "allà on hi ha educació, hi ha d’haver un pedagog/a, ja que és l’expert/a en processos de canvis educatius i formatius".

Sílvia Vilasaló, experta en orientació i inserció laboral, comenta que "és important ser proactiu, informar-se i preguntar tot allò que no sabem i volem conèixer", i que cal "informar-se bé del lloc de treball al que ens volem presentar, llegint-se les bases degudament per tal de preparar-se i afrontar el procés de selecció, les proves que pugui haver com l’entrevista per competències".


AULA VIRTUAL DE PEDAGOGIA
Seminari d’orientació Professional per a Pedagogs/gues i Psicopedagogs/gues
Parlem de Pedagogia Social

Adreçat exclusivament a COL·LEGIATS/DES I ESTUDIANTS AFILIATS/DES, per abordar les sortides professionals i la recerca de feina i tot allò que sigui del vostre interès. 

OBJECTIU:  Proporcionar orientació i assessorament professional per a a recerca de feina

METODOLOGIA: Exposar els continguts a abordar i resolució de dubtes i consultes.

CONTINGUTS:

  • Anàlisi de les bases de les convocatòries de l’àmbit social
  • El pedagog/a i psicopedagog/a en l’àmbit social
  • Consultes dels/de les participants
EXPERTES:
  • Silvia Vilasaló, llicenciada en pedagogia, Orientadora i Inseridora Laboral i Vocal de Lleida del COPEC
  • Pilar Morral, llicenciada en pedagogia i Vocal de Pedagogia Social del COPEC.
  • Rosa Rodríguez, llicenciada en pedagogia Orientadora professional, especialitzada en el perfil del pedag@g i psicopedag@g, Secretària de la Junta de Govern del COPEC

Lloc: Plataforma ZOOM, Aula Virtual de Pedagogia

Data/es: 19/09/2022- 18 a 20h.

Activitat: COPEC

Data de publicació: 19/9/2022