Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA A LA 16ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB 2023 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

EL COPEC PARTICIPA A LA 16ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB 2023

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC PARTICIPA A LA 16ª EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB 2023

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya ha estat representat per Rosa Rodríguez, secretaria de la Junta de Govern del COPEC, en la 16ª edició dels Premis Educaweb de Orientació Acadèmica i Professional, celebrats el 23 de novembre al Hub Social de Barcelona. Premis en que el COPEC n’és entitat patrocinadora.

Des del COPEC volem donar la nostra enhorabona a Educaweb per la consolidació d’aquests premis, que reconeixen els millors projectes, programes i iniciatives en l’àmbit de l’Orientació Acadèmica i Professional, i als guanyadors i guanyadores d’aquesta edició, els quals provenen de diverses regions d’Espanya, reflectint la diversitat i qualitat dels projectes presentats.

Els Premis Educaweb, posen de manifest la importància de l’orientació en les seves diverses dimensions: educativa, laboral, vocacional i personal. La orientació és una especialitat fonamental per als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, professionals dedicats a acompanyar les persones al llarg de la seva vida i a ajudar-los a prendre decisions per assolir les seves expectatives presents i futures.

El COPEC celebra aquesta iniciativa i reafirma el compromís amb l’orientació com a eina essencial per al creixement i l’èxit de les persones al llarg de les seves trajectòries acadèmiques i professionals.

El proper 23 de novembre, els Premis Educaweb tornen presencialment a Barcelona, en la seva 16ª edició. La cerimònia tindrà lloc a les 19:00 hores al Hub Social, al carrer Girona, 34, interior. Per assistir-hi, cal inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://forms.educaweb.com/confirmacion-premios/

Aquesta edició distingeix quatre categories de projectes d’orientació:

  1. Premi Institucions.
  2. Premi iFP-Educaweb per a Centres de Formació Professional.
  3. Premi Dualiza-Educaweb per a Professionals.
  4. Premi Bertelsmann-Educaweb d’Orientació per a Empreses.

El COPEC és una de les entitats patrocinadores d’aquests premis que reconeixen la feina dels professionals de l’orientació.

22/10/2023


BASES - FORMULARI

Convocada la 16ª Edició dels Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional de la que el COPEC, un any més, n’és entitat patrocinadora.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d’orientació que duen a terme els orientadors i orientadores, els centres educatius i de formació, institucions, empreses... 

Enguany, hi ha quatre categories per a presentar els projectes d’orientació acadèmica i professional:

  • Premi Institucions: que reconeix els projectes d’orientació d’institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d’orientació, creats i implementats abans del juny del 2023.
  • Premi Centres de Formació Professional: aquest guardó reconeix els projectes d’orientació acadèmica i professional que duen a terme els centres d’FP gràcies a la proximitat i la connexió amb el món laboral.
  • Premi Dualiza-Educaweb per a Professionals: que premia aquells projectes presentats individualment per professionals del sector i que hagin estat creats i implementats abans del juny del 2023. CaixaBank Dualiza patrocina el guardó des del 2021.
  • Premi Bertelsmann-Educaweb d’Orientació per a Empreses: s’atorga amb el patrocini de la Fundació Bertelsmann des del 2018 per reconèixer els projectes d’orientació dissenyats i creats des de les empreses i implementats abans del juny del 2023.

El termini de presentació dels projectes d’orientació finalitzarà el 17 de juliol del 2023.

Premis oberts a: orientadors i orientadores, professorat, tutors o tutores, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica.

BASES - FORMULARI

Data de publicació: 24/11/2023