Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Fondo Documental <I> Frederic Joan Company i Franquesa</I> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Generación conocimiento > Fondo Documental

Fondo Documental Frederic Joan Company i Franquesa

Ara fa un any de la pèrdua del nostre amic, pedagog i humanista Frederic Company, molt vinculat al Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) des de la seva gènesi. Durant aquest any el COPEC ha volgut retre homenatge al que ha estat el primer President de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP), a tal fet el 12 d’abril de 2008 la Junta de Govern, va aprovar atorgar el nom de Frederic Joan Company i Franquesa al Premi d'Assaig Pedagògic que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya convoca, coincidint amb les seves Jornades.


Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Publicaciones > Fondo Documental <I> Frederic Joan Company i Franquesa</I>El COPEC ha seguit en contacte amb la família d'en Frederic i, el mes de març d'enguany, ha estat rebut per na Assumpció Pou a la seva casa de Cardedeu,  fent la donació d'un important nombre de documentació (llibres, revistes, articles, opuscles) del fons documental i de la biblioteca privada d’en Frederic Company.

 

 

Aquest fons documental serà custodiat i conservat al COPEC i restarà a disposició dels col·legiats i col·legiades i al servei de la pedagogia i la recerca.


El Fons Documental Frederic Joan Company i Franquesa passa a enriquir i formar part de la biblioteca del COPEC que, des de fa 4 anys, s’està elaborant. 

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Publicaciones > Fondo Documental <I> Frederic Joan Company i Franquesa</I>Agraïm profundament a la Sra. Assumpció Pou, Susi pels amics, vídua d’en Frederic J. Company, per la seva sensibilitat i aportació a la pedagogia, lliurant aquest llegat documental al Col·legi de Pedagogs de Catalunya.  També agraïm que hagi donat el vist i plau per a què el premi d’Assaig Pedagògic del COPEC pugui dur, a partir d’ara, el nom d’un gran pedagog europeista, un referent per a la pedagogia i que, de ben segur, ho serà també per a noves  generacions de pedagogs i pedagogues del nostre país.

Fecha de publicación: 25/3/2009