Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2023 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia Laboral i d´Empresa

EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2023

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC PARTICIPA AL NETWORKING PROFESSIONAL DE BIZBARCELONA 2023

Ahir 4 d’octubre de 2023, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC) va participa al Networking Professional que organitza la Intercol·legial, de la que en formem part, dins del Saló Bizbarcelona, un esdeveniment del sector empresarial que busca fomentar l’ocupabilitat i l’emprenedoria. 

El Networking Professional va comptar amb la presència d’Àngels Roger, vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa del COPEC, que mantingué contacte directe amb els col·legiats i col·legiades que es van apropar a l’estand de la Intercol·legial. 

El COPEC, continua fomentant la importància de la pedagogia en els entorns que afavoreixen la col·laboració, l’aprenentatge i la xarxa amb altres professionals.

Benvolgudes i benvolguts,

Em plau informar-te que estarem presents un any més al Saló BizBarcelona, programat per als dies 4 i 5 d’octubre, a les instal·lacions del recinte Montjuïc de Barcelona.

Juntament amb la Intercol·legial, de la que en formem part, estem coordinant el Networking Professional, un espai de trobada destinat a professionals col·legiats/des com tu, i organitzacions de tots els àmbits professionals.

Et convidem a participar en el Networking Professional per presentar-te com a professional i establir connexions amb diverses organitzacions que col·laboren amb la Borsa de Treball del COPEC.

El Networking Professional de la Intercol·legial està previst per al dia 4 d’octubre de 2023, de 10h a 14h, i es durà a terme dins del marc del saló BizBarcelona.

Si aquesta proposta t’interessa et preguem que ens enviïs un correu a copec.secretaria@pedagogs.cat abans del 29 de setembre de 2023 amb l’assumpte Participació al Networking BizBarcelona 2023.

Esperem que sigui d’interès per a la teva pràctica professional.

Rep una cordial salutació,

--

Àngels Roger Tomàs
Vocal de Pedagogia Laboral i d’Empresa
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

Data de publicació: 18/09/2023

Data de publicació: 5/10/2023