Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Visita de l’equip de professors del Projecte ´Actual Gest-Formaçao Professional´ de Portugal | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO

Visita de l’equip de professors del Projecte "Actual Gest-Formaçao Professional" de Portugal

En el marc del Projecte de Mobilitat Leonardo da Vinci, el COPEC, el dia 10 d’octubre, va rebre a un grup de professors de formació professional de Porto, que estaven a Barcelona fent una visita d’observació sobre la pedagogia a Catalunya.

La visita al COPEC va estar organitzada per MS Barcelona, per part del senyor Sacha Rosero (coordinador de projectes Leonardo da Vinci). En el programa d’activitats previstes, a més del COPEC, estava previst visitar la Universitat de Barcelona i Escoles de Formació Professional, d’entre altres entitats i institucions relacionades amb l’àmbit pedagògic i professional.

En el grup de professors estaven representades diferents especialitats professionals, com tecnologies de la informació i la comunicació, electrònica i electricitat, cuina i hosteleria. En el transcurs del col·loqui, l’equip docent, es va interessar pel sistema educatiu que hi ha a Catalunya i per l’índex de fracàs escolar, així com la perspectiva sobre la formació al llarg de la vida.

El director d’Actual Gest, senyor Antenor Areal, va explicar que el projecte que porta a terme el seu centre està adreçat a millorar les competències professionals de persones amb baixa qualificació, posant especial èmfasi amb els joves, per a la millora de la seva ocupabilitat.