Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com COPEC-TARRAGONA: LA DRA. KUENTUX PORTA ELS CONTA CONTES ALS CENTRES CÍVICS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Tarragona

COPEC-TARRAGONA: LA DRA. KUENTUX PORTA ELS CONTA CONTES ALS CENTRES CÍVICS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > COPEC-TARRAGONA: LA DRA. KUENTUX PORTA ELS CONTA CONTES ALS CENTRES CÍVICS

Avui al Centre Cívic de Torreforta ha tingut lloc l’última visita que la Dra. Kuentux, protagonista del CONTA CONTES de la SALUT, ha dut a terme als diferents Centres Cívics de Tarragona, en el marc de la iniciativa "Abril, Mes de la Salut" de la Xarxa Tarragona Saludable, de la que en formem part.

M. Concepció Torres, presidenta de la Comissió de Deontologia del COPEC, ha estat acompanyada al llarg de les visites per M. Victòria Gómez, presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez, secretària de la Junta de Govern, i d’en Pau Rodrigo, pedagog de la xarxa d’experts del COPEC.

Durant aquest mes, la Dra. Kuentux ha captivat petits i grans amb les seves històries sobre la importància de mantenir els sentits en òptimes condicions per a una vida plena de salut i benestar a través dels contes com La Bruixa Maduixa, que representa el gust, El Gall Pic, sobre l’oïda i Les Paraules Dolces, que ens parla de la importància de cuidar el cor.

Els assistents han pogut gaudir d’una experiència enriquidora i divertida, aprenent com mantenir una vida saludable i equilibrada.

El COPEC, compromès amb la conscienciació de la salut i el benestar en tots els àmbits de la vida quotidiana, reafirma la seva dedicació a promoure hàbits saludables i a contribuir al benestar de la comunitat tarragonina.


CARTELL ACTIVITATS DRA. KUENTUX A TARRAGONA SALUDABLE

La Xarxa Tarragona Saludable ha celebrat avui la roda de premsa de la nova edició "Abril, Mes de la Salut", una iniciativa dedicada a promoure el benestar i la consciència sobre la salut. L’acte de presentació ha tingut lloc al Pati Jaume I de l’Ajuntament, on hi ha participat en representació del COPEC la M. Concepció Torres, presidenta de la Comissió de Deontologia.

El projecte "Abril, Mes de la Salut" té com a objectiu principal fomentar hàbits saludables i promoure la importància del benestar físic i emocional entre els ciutadans de Tarragona.

Enguany, el COPEC hi participa amb el CONTA CONTES de la SALUT, protagonitzat per M. Concepció Torres i el seu personatge, la DRA. KUENTUX, en col·laboració amb la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona. Consulta al CARTELL les dates on podràs gaudir de l’activitat de Conta Contes a diversos centres cívics de la ciutat.

Es recorda que la participació en aquestes activitats és gratuïta i oberta a tothom interessat/da. 


Un any mes, arrenca "Abril, mes de la salut" de la xarxa "Tarragona Saludable" que enguany te com a lema TARRAGONA FA SALUT AMB TU, amb més de 60 activitats de promoció d’hàbits saludables i cura de la salut en la què participen les entitats públiques i privades de la ciutat de Tarragona, entres les que ens comptem el Col·legi Oficial de Pedagogia a Tarragona, representats per M. Concepció Torres, presidenta de la Comissió de Deontologia, el COPEC.

Aquest any torna el CONTA CONTES de la SALUT, amb M. Concepció Torres i el seu personatge, la DRA. KUENTUX, que farà arreu de la ciutat en col·laboració amb la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona 

El projecte "Els contes, un valor per la creativitat" ha estat guardonat amb el Premi Civisme Serra i Moret 2014 de la Generalitat de Catalunya, reconeixent així la seva contribució a la promoció de la creativitat i el civisme a través de la narració oral. Aquesta iniciativa busca fomentar el plaer per la lectura i la imaginació entre els infants. La Dra. Kuentux visitarà tres centres cívics de la ciutat:

  • Dimarts 16 d’abril a les 17.30h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
  • Dissabte 20 d’abril a les 11h al Centre Cívic Llevant. 
  • Dilluns 22 d’abril a les 18h al Centre Cívic Torreforta.

La participació en aquestes activitats és gratuïta i oberta a tothom interessat en descobrir la màgia de les paraules i dels contes. 

Data de publicació: 22/4/2024