Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Trobada col·legial a les comarques gironines<br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies territorials > COPEC-Girona

Trobada col·legial a les comarques gironines

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Trobada col·legial a les comarques gironines<br>

 

El passat 20 de novembre els/les pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de les comarques gironines, van portar a terme una trobada, organitzada pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), en la seu de la Fundació Ser.Gi, presidida per Josep Maria Elias.

 

 

La trobada va comptar amb la participació de la Junta de Govern del COPEC, presentant els serveis i espais de participació de què compta el Col·legi de la mà de M. Concepció Torres. El punt fort va ser la presentació dels Grups de Treball, com a plataformes d’anàlisi, debat i generació de coneixement per especialitats professionals: Carme Lloreta, va presentar els de Pedagogia Social, Salut Terapèutica i Qualitat de Vida i de Gent Gran, mentre que Milagros Valera, va presentar el de Superdotació i Altes Capacitats.

 

En l’acte, Victòria Rodríguez Castan, va prendre el relleu com a nova representant del COPEC a Girona, manifestant la voluntat de continuar amb la tasca encetada fins ara per la seva predecessora Montse Musellas i Sala, i proposar noves actuacions de dinamització territorial per als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de Girona.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Col·legi > Trobada col·legial a les comarques gironines<br>

 

Es va recordar els convenis de col·laboració subscrits amb institucions del territori (Universitat de Girona, Fundació Campus Arnau d’Escala i Fundació SER.GI), així com la necessitat de recollir inquietuds i interessos professionals i propostes de millora, dels col·legiats/des gironins, i endegar comissions de treball descentralitzades vinculades als grups de treball del COPEC amb l’objectiu d’incrementar la participació col·legial activa. Els principals temes d’interès sorgits van ser: l’orientació de les famílies, la mediació educativa, recursos didàctics per als col·lectius amb dificultats d’aprenentatge i en risc d’exclusió social.

 

 

NOTA DE PREMSA >>>

Data de publicació: 25/11/2010