Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Sessió informativa sobre Mediació | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca > GR Mediació

Sessió informativa sobre Mediació

El passat dijous dia 5 de novembre es va fer una sessió informativa sobre la nova llei 15/2009 de mediació en l’àmbit del dret privat de Catalunya, a la seu del Col·legi. (veure convocatòria més avall)

 

Es van comentar els articles de la llei i es van anar recollint els dubtes que genera, ja que encara s’està redactant el reglament que concretarà la seva aplicació.

 

Es va decidir crear el grup de mediació dins del Col·legi, amb un primer objectiu de treball al voltant de la nova llei, per recollir dubtes i debatre propostes que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya pensa proposar al Departament de Justícia de la Generalitat en referència al reglament i l’aplicació de la llei.

 

Aquest grup de treball s’ha constituït inicialment amb 14 persones, restant obert a qualsevol altre persona col·legiada que hi estigui interessada. Per apuntar-se o contactar amb el grup, adreceu-vos a Josep Armengol, coordinador del grup.


Benvolguts/udes, 

Amb l'aprovació de la nova llei de mediació en l'àmbit del dret privat de Catalunya es tanca un període de la mediació al nostre país i se n'obre un altre, ja que la nova llei anul·la l'anterior del 2001. Malgrat encara falti el reglament que determinarà moltes de les possibles concrecions de la llei, precisament per això pensem que és un bon moment per parlar de nou de mediació al col·legi. 

Farem una sessió informativa sobre la nova llei de mediació en l'àmbit del dret privat de Catalunya, en la qual repassarem els punts més destacats, compartint i recollint també els dubtes que genera. Serà l'ocasió també per proposar la creació del grup de treball de mediació del col·legi, del qual em comprometo a coordinar per tal de co-construir entre tots un espai d'intercanvi, de debat i d'aportació, en el qual es comparteixin les mirades de totes les experteses, siguin grans o petites, de professionals o d'estudiants o de persones interessades en conèixer millor el món de la mediació, en la qual cadascú pugui trobar el seu espai d'interès. 

Aquesta sessió informativa i de debat sobre la nova llei de mediació en l'àmbit de dret privat de Catalunya es portarà a terme el proper dijous dia 5 de novembre a les 19 hores, a la seu del Col·legi (carrer Vallirana 69, baixos 2).

Us preguem confirmar l'assistència. 

Esperan poder-vos saludar personalment, 

Josep Armengol Medina
Vocal de Mediació de la Junta de Govern
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
 
29 d'octubre de 2009

Data de publicació: 30/8/2009