Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Consejo Gral Colegios de Pedagogía y Psicopedagogía | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Relacions institucionals > Consejo de Colegios de Pedagogía

Consejo Gral Colegios de Pedagogía y Psicopedagogía

Des de fa vuit anys el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) desenvolupa la seva Missió, Visió i Valors en el territori català.

 

En els darrers anys s’ha fet realitat d’una banda la constitució i desenvolupament de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia (FEPP) amb veritable voluntat d’apropar-se a Europa i, d’altra, després de quatre anys d’una dedicació intensa i absoluta, s’ha assolit l’important canvi d’Estatuts del nostre Col·legi, fonamentat en els preceptes establerts per la Generalitat de Catalunya. 

 

Fruit d’aquesta inquietud i apel·lant a la necessària defensa de la professió, el COPEC, té nous i renovats objectius que es desenvolupen una vegada començat el tercer mandat amb la tercera Junta de Govern.

 

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Consejo Gral Colegios de Pedagogía y Psicopedagogía

 

D’aquests reptes, en destaquem la necessitat d’arribar a les institucions de l’Estat Espanyol representades a Madrid. Per aquesta raó, el passat dia 30 d'abril de 2010 a la ciutat de València, el COPEC va signar conjuntament amb el Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears (COPPIB), i amb el Colegio Oficial de Pedagogos y Psicopedagogos de la Comunidad Valenciana (COPPCV) la constitució de la Asociación Pro-Consejo General de Colegios Oficiales de Pedagogos y Psicopedagogos (COGECOPYP).

 

 

La constitució d’aquesta Associació és una aposta evident per a participar en el desenvolupament i govern de la Pedagogia a tot l’Estat Espanyol. És per tant un nou objectiu per a la nova Junta de Govern del COPEC que va celebrar les eleccions el passat dia 27 de maig de 2010.

 

Amb els companys de València i amb els de les Illes Balears trucarem a la porta dels Ministerios de Madrid amb la voluntat de fer allò que hem establert com a primer objectiu en els Estatuts aprovats a València: la promoció i la creació del CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS OFICIALES DE PEDAGOGOS Y PSICOPEDAGOGOS, quedant la seva Junta Directiva formada per:

 

President: Enrique Castillejo (COPPCV)

Vicepresidents: Josep Maria Elias (COPEC) i José J. Quetglas (COPPIB)

Secretari General: Aurelio González (COPPCV)

Tresorera: Rosa Rodríguez (COPEC)

Vocals: Ramón López (COPPCV), Francisca Luque (COPPIB), Joan Cerdà (COPPIB), i Jordi Puig (COPEC)

Data de publicació: 30/4/2010