INICI

Trobada del GTPS

Us vull presentar el Grup de Treball de Pedagogia Social i animar-vos-hi a participar als qui esteu en l'àmbit social, o bé que, sense ser el vostre camp d'intervenció, hi estigueu interessats/des.

La Pedagogia Social té un camp molt ampli d'acció que és necessari abordar des de les seves especificitats, acotant i identificant les intervencions pedagògiques per poder-les analitzar, generar coneixement i, si escau, reivindicar.

El Grup de Treball de Pedagogia Social, és un espai per pensar, per debatre però també per posar en marxa accions relacionades amb la igualtat i els drets de les persones, en el marc de les noves condicions socioeconòmiques, pel que fa a l'accés a l'educació, la formació i la cultura, així com a la participació i a la dignitat de les persones.

Vine a compartir i a participar en la creació dels espais de debat i de construcció de noves línies de pedagogia social.

Entenem la Pedagogia Social com la disciplina pedagògica des de la qual es treballa, teòricament i pràcticament, en les complexes fronteres de la inclusió i l'exclusió de persones de totes les edats, creences i cultures.

Per parlar sobre tot plegat t'espero el dia 10 de novembre, a les 18 hores a la Seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (AV. MISTRAL, 20 BIS ENTL, 2A 08015 BARCELONA). Si vius lluny i no pots venir, envia'm un correu i parlarem de com participar salvant les barreres espacials i temporals.

Confirma'm si vens per poder preveure l'espai on ens reunirem.

Salutacions cordials,

Carme Lloreta i Oliva
Vocal de Salut i Pedagogia Social