Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Colegio de Pedagogos/as y Psicopedagogos/as de Andalucía <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI

Colegio de Pedagogos/as y Psicopedagogos/as de Andalucía

Neix COPEANrecolzat per més de 2000 signatures, iniciativa de l’Asociación de Estudiantes y Profesionales de la Educación, que des de fa anys, lluita per la creació d’un col·legi professional de pedagogs a Andalusia.

 

L’activitat associativa al voltant de la pedagogia i psicopedagogia, en els últims anys, ha irromput amb força arreu de l’Estat Espanyol. En les diferents Comunitats Autònomes, hi ha des de fa temps associacions professionals de pedagogia i psicopedagogia que, amb esforç, tenacitat i sobretot, amor a la pedagogia, lideren en el seu territori la representació professional de la pedagogia i la psicopedagogia. És en aquest marc que sorgeixen les iniciatives col·legials per la creació dels futurs col·legis professionals de pedagogia i psicopedagogia.

 

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya, sensible a aquestes iniciatives i coneixedor del complex procés que les portarà a veure assolit el seu objectiu, dóna tot el suport que té a l’abast, i anima a totes les associacions professionals que facin un pas més i es constitueixin en Iniciativa Col·legial.

 

En aquest sentit l’Associació Pro-Consejo de Colegios, nascuda el maig del 2010 de la mà del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de les Illes Balears i del Colegio Oficial de Pedagogos y Psicopedagogs de la Comunitat Valenciana, esdevé un referent professional de la Pedagogia a l’Estat espanyol i acull, a més dels col·legis professionals, a les associacions professionals i iniciatives col·legials.

 

 

COPEAN - Iniciativa Colegial de Pedagogos/as y Psicopedagogs/as de Andalucia

 

http://pedagogiandaluc.ucoz.es/ 

COPEN -  Iniciativa Colegial de Pedagogos de Navarra

http://colegioprofesionaldepedagogia.blogspot.com

 

IPC - Inciativa de Colegio de Pedagogos y Psicopedagogos Madrid

 

http://www.icolegiodepedagogos.org/wordpress

 

APCYL - Asociación Profesional de Pedagogos y Psicopedagogos de Castilla y León.

 

http://apcyl.blogspot.com

 

APEGA - Asociación Profesional de Pedagogos/as e Psicopedagogos/as de Galicia

 

http://www.apega.org/index.php

ASP - Asociación Asturiana de Pedagogía/Pedagoxía

http://aspe.wordpress.com

Data de publicació: 6/6/2011