Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Parlem de Pedagogia <br> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Parlem de Pedagogia

Parlem de Pedagogia

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Publicacions > Parlem de Pedagogia <br>


Espai d'opinió sobre temes d'actualitat al voltant de la pedagogia i la psicopedagogia, obert a la participació de titulats/des i estudiants de pedagogia i psicopedagogia.

Parlem de Pedagogia es va crear per iniciativa del III Consell Social del COPEC amb la finalitat de promoure la pedagogia i la psicopedagogia i el seu corpus de coneixement.

L'espai té la voluntat de generar estat d'opinió de temàtiques vinculades amb la Pedagogia i la Psicopedagogia, en qualsevol de les seves branques, que sigui objecte de debat social, així com provocar un intercanvi d'idees entre els col·legiats i col·legiades sobre aquests temes.

L'objectiu és disposar d'un espai de consulta per a qualsevol persona no especialitzada en el camp de la pedagogia, i de manera específica als mitjans de comunicació, sobre l'opinió que en tenen els professionals de la Pedagogia i la Psicopedagogia, sobre temes que preocupen i interessen  a la ciutadania.

 

És un espai que no té pretensió de publicació científica ni d’investigació. No pretén sentar càtedra, ni fixar la posició del Col·legi sobre els temes que es tractin; d’aquí que en cada opinió figurarà el nom del seu autor. Ha d’estar redactat de manera que resulti comprensible per a qualsevol persona no experta en el camp de la  Pedagogia i la Psicopedagogia.

 

Els autors/res ostenten la propietat intel·lectual dels articles, que podran ser reproduïts sempre que se'n citi la font i els autors/autores.

 

CARACTERÍSTIQUES FORMALS DE PUBLICACIÓ >>>


Data de publicació: 11/7/2016