Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LLISTA DE PERITS/ES JUDICIALS 2021 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Peritatge judicial

LLISTA DE PERITS/ES JUDICIALS 2021


El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya inicia el procés d’actualització de llistes de perits i perites per actuar davant els òrgans judicials per a l'any 2021, els col·legiats i col·legiades que vulguin formar-hi part a les LLISTES del 2021, ho poden fer per una o les dues llistes següents:

LLISTA JUS/419/2009 Ordre JUS/419/2009: per accedir a aquesta llista s'ha d'escollir l'àmbit o àmbits territorials d’entre les Gerències i Serveis Territorials del Departament: Gerència Territorial de Barcelona ciutat i L’Hospitalet, Gerència Territorial de Barcelona Comarques, Serveis Territorials a Girona, Serveis Territorials a Lleida, Serveis Territorials a Tarragona i Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre. Consultar àmbits territorials. Consultar àmbits territorials.

LLISTA LEC Llei d’Enjudiciament Civil - arts. 341 i ss. (LEC): per accedir a aquesta llista es triarà el partit o partits judicials on es vol actuar i on estareu disponibles per tal d'evitar les possibles renúncies al·legant impossibilitat de desplaçament. Consultar partits judicials.

Recordem als col·legiats i col·legiades, que la inclusió a les llistes de perits/tes és voluntària i per tant abans d'inscriure-us cal que llegiu el document INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA INSCRIPCIÓ A LES LLISTES DE PERITS que regulen cadascuna de les llistes. 

Els pedagogs/gues i psicopedagogs/gues que que s’inscriguin a aquestes llistes ha d’estar disposats a ser cridats per un òrgan jurisdiccional de l’àmbit on s’ha declarat la voluntat de treballar i només es pot excusar el nomenament per les causes establertes en l’art. 343 de la LEC.

L'actuació del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya es limita a l'elaboració i el lliurament d'aquesta llista a petició del Departament de Justícia i, per tant, no intervé en les designacions dels perits/perites, ja que aquesta tasca correspon als propis òrgans jurisdiccionals.

Per formar part de les llistes de perit/perita judicial per al 2021, tant si és el primer cop, com per continuar formant-ne part, cal omplir i enviar el següent formulari:

FORMULARI TANCAT FORA DE TERMINI

TERMINI MÀXIM PER COMUNICAR LES DADES: 20/12/2020

Ampliar informació >>>

Contactar amb COPEC (opció "Pèrit/a judicial") >>>


Data de publicació: 9/12/2020