Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com CAMPANYA COMPARTEIX EL COPEC. FEM MÉS GRAN EL NOSTRE COL·LEGI! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Col·legiació > Col·legia´t

CAMPANYA COMPARTEIX EL COPEC. FEM MÉS GRAN EL NOSTRE COL·LEGI!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > CAMPANYA COMPARTEIX EL COPEC. FEM MÉS GRAN EL NOSTRE COL·LEGI!

CAMPANYA “COMPARTEIX EL COPEC”

Aquesta promoció, que hem dissenyat per fer més gran el nostre COPEC, et permetrà tenir la propera quota col·legial (2n Sem. 23), o la següent (1r Sem. 24), sense cost. Com bé saps, la força del nostre col·legi és la força de la unió de tots i totes nosaltres. I ara necessitem ser molts i moltes més! Cal continuar treballant per legitimar, representar, defensar i promoure la nostra professió en tots els contextos on aportem valor: el social/comunitari, l’escolar/acadèmic i el de les organitzacions/empreses.

En què consisteix la promoció "COMPARTEIX EL COPEC"?

Cal que comparteixis el COPEC i animis a un col·lega de professió a col·legiar-se i a gaudir de tots els avantatges de formar part del nostre col·legi: la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil, l’orientació professional, la borsa de treball, l’e-mail corporatiu, les sessions formatives especialitzades, la participació en Grups de Recerca, entre d’altres. Un cop ell o ella es doni d’alta, els dos us podreu beneficiar d’una de les quotes col·legials semestrals gratuïtes. Tindràs, concretament, la propera quota "semestral" (o la següent) sense cost i el teu o la teva col·lega pagarà l’alta col·legial i també tindrà la primera quota semestral, que li correspongui, completament gratuïta.

Com ho heu de fer? 

Qui es pot col·legiar? 

Recorda que es poden col·legiar al COPEC totes les persones que tinguin els estudis en PEDAGOGIA (la llicenciatura de qualsevol dels seus plans d’estudis, el grau o el doctorat) o en PSICOPEDAGOGIA (la llicenciatura o el doctorat).

Data de publicació: 23/5/2023