Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Memoria COPEC 2015 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > El COPEC > Transparencia > Memorias

Memoria COPEC 2015

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > El Colegio > Memoria COPEC 2015
Els nous temps ens fan repensar l’educació i la pedagogia que hi va vinculada a través de les metodologies, materials, estratègies i competències en tots els àmbits d’actuació que tenen els nostres col·legiats i col·legiades. 


És per aquest motiu que el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, cada vegada més, està amatent a nous filons ocupacionals per oferir recursos a tots/es els i les nostres professionals per tal que tinguin la capacitat de saber conquerir aquests nous espais. 


Dues qüestions molt importants són:
La creativitat, com una de les eines, cada vegada més necessària, per buscar el nostre lloc específic a la xarxa laboral al nostre país i fora. Un altre dels aspectes importants de la realitat dels/ de les nostres professionals és la necessitat d’adquirir la consciència vers de la realitat social sobre la mobilitat a nivell europeu i internacional; la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia, també vetlla per aquesta mobilitat i en la qual des dels seus inicis el COPEC n’ha forma part activament.

La millor manera de competir davant d’aquests dos grans reptes és a través de la formació, la que ofereix el propi Col·legi amb temes que preocupen i/o ocupen els/les nostres professionals i que també ens donen informació de les necessitats en les que es troben en el seu treball diari. Pel que fa a la formació que ofereixen les universitats, segueix essent imprescindible el treball de col·laboració que s’ha fet fins ara i que continuarà per tal d’aconseguir una millor vinculació del currículum acadèmic amb la realitat del mercat laboral, ja sigui a través dels Graus com dels Màsters.

Les relacions institucionals amb totes les administracions públiques del nostre país ha de continuar per tal de poder estar presents en tots els canvis que esdevinguin i que impliquin de forma directa o indirecta el paper que els/les nostres professionals poden desenvolupar en un futur.

El COPEC continuarà com sempre treballant en tots els sentits a favor de la pedagogia i psicopedagogia, tal com deia l’humanista francès M. Montaigne amb “caps ben fets enlloc de caps ben plens”. 

Concepció Torres Sabaté
Secretària
Col·legi de Pedagogs de Catalunya
12 de març de 2016


Fecha de publicación: 8/6/2016