Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LISTA DE PERITOS/AS JUDICIALES 2024 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICIO > Servicios colegiales > Peritaje judicial

LISTA DE PERITOS/AS JUDICIALES 2024

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > LISTA DE PERITOS/AS JUDICIALES 2024

TERMINI FINS EL 31/12/2023

El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya inicia el procés d’actualització de llistes de perits i perites per actuar davant els òrgans judicials per a l’any 2024,  les persones col·legiades que vulguin formar part de les LLISTES del 2024 (Normativa Ordre JUS/419/2009 i  LEC - arts. 341 i 343) estaran subjectes a ser cridades per un òrgan jurisdiccional de l’àmbit que han escollit i només podran excusar el nomenament per les causes establertes en l’art. 343 de la LEC.

La inclusió a la LLISTA DE PERITS/PERITES és voluntària i per tant abans d’inscriure-us és imprescindible llegir el document CONDICIONS PER FORMAR PART DE LES LLISTES DE PERITS/PERITES que regulen els deures dels perits/perites que formen part de les LLISTES. 

Formar part de la Llista de Perits i Perites 2024: tant si és el primer cop com per seguir formant-ne part, s’ha d’omplir el FORMULARI, on cal indicar a partir dels SERVEIS TERRITORIALS-PARTITS JUDICIALS

  • ÀMBIT TERRITORIAL escollir l’ÀMBIT TERRITORIAL en funció del vostre domicili professional/personal
  • PARTIT JUDICIAL escollir el PARTIT/S JUDICIAL/S on estareu disponibles per actuar

L’actuació del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya és d’elaboració i el lliurament d’aquesta LLISTA de PERITS/PERITES a petició del Departament de Justícia i no intervé en les designacions dels perits/perites, competència dels òrgans jurisdiccionals.

FORMULARI LLISTAT DE PERITS/TES >>>

MÉS INFORMACIO >>>

TERMINI FINS EL 31/12/2023

Fecha de publicación: 18/12/2023