Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com IX PREMI D´ASSAIG PEDAGÒGIC F.COMPANY | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Generació coneixement > Premis COPEC

IX PREMI D'ASSAIG PEDAGÒGIC F.COMPANY

IX PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC FREDERIC COMPANY I FRANQUESA

 “INCLUSIÓ VS. SEGREGACIÓ. ABORDATGES DES DE LA PEDAGOGIA”

 

OBJECTE DEL PREMI:

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya convoca enguany la IX edició del Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, amb el tema:  “INCLUSIÓ VS. SEGREGACIÓ. ABORDATGES DES DE LA PEDAGOGIA”

Des de la V edició, el PREMI D’ASSAIG PEDAGÒGIC DEL COPEC, porta el nom de: Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, en homenatge i memòria del que fou un pedagog referent, amb visió europeista i gran dedicació i implicació en pro de la pedagogia.

La finalitat del Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, és el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a donar a conèixer, difondre, potenciar i aprofundir en la reflexió i anàlisi al voltant de l’exercici professional de la Pedagogia i la Psicopedagogia i les seves àrees de coneixement.

Aquesta IX edició, el Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, té com a objectiu indagar sobre com s’està abordant –o com hauria d’abordar- des de la pedagogia el foment de la INCLUSIÓ i la lluita envers la SEGREGACIÓ.


PREMI IX EDICIÓ

Data de publicació: 5/4/2019