Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACORD DE COL·LABORACIÓ MGC Mútua-COPEC - CONDICIONS ESPECIALS PER ALS COL·LEGIATS/DES<BR> | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Serveis col·legials > Avantatges comercials

ACORD DE COL·LABORACIÓ MGC Mútua-COPEC - CONDICIONS ESPECIALS PER ALS COL·LEGIATS/DES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Serveis al Col·legiat > ACORD DE COL·LABORACIÓ MGC Mútua-COPEC - CONDICIONS ESPECIALS PER ALS COL·LEGIATS/DES<BR>Amb motiu del 40 aniversari de MGC Mútua, gaudeix ara d’un 40% de descompte en la teva assegurança de salut.
Pots consultar-ho a: MGC Mútua

La MGC Mútua te com a objectiu oferir les màximes prestacions amb la millor relació qualitat-preu per cobrir tots els aspectes que afecten la salut de les persones, des de la prevenció fins al tractament de la malaltia.


Per aquest motiu més de 30 col·legis professionals arreu de Catalunya i Balears, molts d’ells de l’àmbit social i de la salut, hi han dipositat la seva confiança. El Col·legi Oficial de Pedagogia de Cataunya, Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i de Girona, el Col·legi de Metges de Girona, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi d’Odontòlegs de Catalunya, el Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, el Col·legi d'Economistes de Catalunya i un llarg etcètera, han signat convenis de col·laboració amb la MGC Mútua.

 

L'acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya i MGC Mútua, vigent des de 2003, permet als col·legiats/des i als llurs famílies gaudir d’una assegurança d'assistència sanitària completa en condicions molt avantatjoses.


La MGC Mútua, aporta el 50% del cost de la REVISTA EIX del COPEC.


MGC Mútua, Barcelona, carrer Tuset, 5-11, i delegacions i oficines a Catalunya i Balears.

Més informació a www.mgc.es o trucant al 93 414 36 00.
Data de publicació: 9/6/2021