Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com SANT JORDI: UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS, 20 D’ABRIL DE 2023 A COPEC BARCELONA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

SANT JORDI: UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS, 20 D’ABRIL DE 2023 A COPEC BARCELONA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > SANT JORDI: UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS, 20 D’ABRIL DE 2023 A COPEC BARCELONA

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA A copec.secretaria@pedagogs.cat  

Benvolgut, benvolguda, arriba Sant Jordi, una de les festes més engrescadores i pròpies del nostre país. La tradició marca triar i regalar llibres i roses i des del COPEC també ens hi volem sumar. És per això que hem organitzat pel dijous 20 d’abril "UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS", on col·legiats i col·legiades que han publicat durant el 2022, puguin  donar-se a conèixer, explicar breument les seves obres, signar-les i facilitar-les a qui li interessi. 

Pensem que és una bona oportunitat per fer COL·LEGI, donar a conèixer els nostres autors i autores, parlar de pedagogia i fer, en definitiva, pedagogia enfortint els llaços que, com a professionals d’aquesta professió, ens uneixen. Al mateix temps d’aquest breu recorregut pel COPEC és també una oportunitat per a saludar-nos i estrènyer lligams i endur-nos un petit record que el COPEC ha preparar per aquest dia. 

Podrem gaudir d’una petita mostra fotogràfica de la Cooperació Internacional amb l’associació ECCIT, que vam portar a terme a mitjans de març al Marroc per tal d’encetar noves vies de treball, cooperació i expansió del COPEC. 

T’espero el dijous 20 d’abril de 18 a 20h a la seu del vostre col·legi a Barcelona (Avinguda Mistral, 20Bis, ent. 2a).

Rep una cordial salutació

M. Victòria Gómez Serés
Presidenta
PROGRAMA "UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS"
Col·loqui presentació de les publicacions: 
Moderat i condueix: M. VICTÒRIA GÓMEZ, presidenta del COPEC
Berenar Tertúlia pedagògica i signatura de llibres amb els autors i autores
Confirmació assistència copec.secretaria@pedagogs.cat 

Data de publicació: 14/4/2023